sobota, 22 września 2018

Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Naročite projekt dvonadstropne hiše z nami, prihranite in zmagajte

Dovolite si neomejeno svobodo, cenite prostornost in udobje novega stanovanja. Naši izkušeni arhitekti so razvili za vas projekte vikend v dveh nadstropjih, ob upoštevanju želja prejšnjih kupcev. Mansions in majhne hiše z garažo, kaminom, podstrešjem, bazenom - vse to bo postalo resničnost za vas v bližnji prihodnosti.

Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Ko smo verjeli, da je tisti, ki ima dvonadstropno kočo, uspešen in ima nešteto bogastva. To prepričanje je potopilo v poletje, saj lahko danes vsakdo postane lastnik luksuzne hiše dveh nadstropij ali več. Stroški ne bodo obremenjeni, hiša bo ostala legenda in bodo podedovali vaši vnuki in njihovi otroci.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Projekti opečne hiše: projekti opečne hiše - prenos

Hiše opeke danes še vedno zelo priljubljene pri posameznih razvijalcih. Izvedba projekta opečne hiše dobi več kot le hišo - bolj je kot družinsko gnezdo, ki bo brez dvoma služila več kot eni generaciji.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Vrste dvonadstropnih hiš

Različice hiš z dvema nadstropjema so precej velike. Katalog predstavlja razvite standardne projekte dvonadstropnih hiš. Specialisti najdejo najmanjše podrobnosti, ki jih lahko z gostoljubnostjo pomagajo gostom; z garažo, ki pusti lastnika za avtomobilom v hladni sezoni; s terasami in balkoni, ki daje zanimiv pogled na stavbo in služi kot priljubljeno zbirališče za vso družino.
  Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Kakšne so prednosti in slabosti opečne hiše

Opeka hiša je tradicionalna verzija stavb, saj se je človeštvo naučilo gline in njene prednosti pred ostalimi gradbenimi materiali so očitne:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty