wtorek, 18 września 2018

Polaganje granita na steno video

Vsebuje keramični granit

1. Porcelanska lončevina - material ni poceni, zato je zaželeno takoj izračunati potrebno število ploščic. Za udobje lahko pripravite tloris in natančno izračunate stroške glede na shemo. Toda v vsakem primeru, kupite porcelan ploščic z rezervoarjem - del bo nujno šel na obrezovanje, kar je neizogibno pri vsaki namestitvi.
  Polaganje granita na steno video

Izravnavanje tal in sten pred polaganjem

Porcelanska lončnica je precej zgusna in zahtevna snov. Lahko ga položite le na popolnoma pripravljeno površino: čisto, ravno, gladko. Šele potem bo služil že vrsto let, ne bo tresk in pokazal najboljših lastnosti: izjemna moč in vzdržljivost.
  Polaganje granita na steno video

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Polaganje granita na steno video

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če naredim dva kvadrata na dan. In če ne, potem sem razburjen. "
  Polaganje granita na steno video

Obdelava porcelanskega lončenja pred polaganjem

Naprave za obdelavo porcelana. Porcelanska lončevina kot material nudi odlične možnosti za izvedbo različnih oblikovalskih rešitev: od nje lahko postavite korake in štrline, združite material različnih barv in tekstur, da ustvarite umetniške kompozicije. Za opravljanje takšnih nalog je potrebno izrezati porcelanske lončnice. Zaradi dejstva, da je porcelan zelo trden material (6 na lestvici MOOS), se med njegovo obdelavo pojavljajo nekateri problemi.
  Polaganje granita na steno video

Prva faza je priprava prostora ↑

Pomembno je posvečati pozornost materialu sten. Če govorimo o betonu, je dovolj, da se ometi nepravilnosti in votline, kot tudi površino. Če so stene izdelane iz opeke ali lesa, je bolje biti varen in uporabiti kovinsko mrežo za omet. Zidovi, izravnani s ploščami iz suhih zidov, ne potrebujejo nobenega dodatnega zaključnega postopka razen obdelave s primeri.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty