piątek, 21 września 2018

Zvočno izoliran apartma

  Zvočno izoliran apartma

Načine, kako se znebiti hrupa in delovnega naloga

Gradimo mavčne plošče

Kaj je potrebno

To zahteva: profil mavčne plošče ali lesene letvice, strojna oprema, primerna za montažo izbranega profila na tla, strop in stene, material za absorpcijo zvoka, suhomontažni material in vijake za to.
  Zvočno izoliran apartma

Zvočno izoliran apartma

Obstajajo kraji v Moskvi in ​​predmestjih, kjer je življenje tiho. Avtomobili vozijo po nočnih ulicah redko, železniški promet ali podzemna železnica se nahaja pol kilometra ali več, v stanovanju ne povzročajo hrupa. Toda takšna mesta so ponavadi izolirana od glavnih prometnih povezav in tam lahko pridete samo z avtomobilom. Večina velikih četrtletij, zlasti novih stavb, je bila zgrajena v bližini cestnih povezav in avtocest v mestu, zato je potrebna izolacija stanovanja. S starimi gradbenimi tehnologijami, ki se izvajajo v hišah »stalinistične arhitekture«, je v apartmaju mogoče izdelati zvočno izolacijo z visokokakovostnimi okni in okenami z dvojno zasteklitvijo, še posebej, če obdržite okensko strukturo in namestite dva stekla z dvojno zasteklitvijo.

Materiali za absorpcijo zvoka za stene

Kot pri zvočni izolaciji stropa v stanovanju so kot glavne snovi, ki absorbirajo hrup, izbrane akustične steklene preproge na akrilnem vezivu, to je brez fenol-formaldehidnih smol.
  Zvočno izoliran apartma

Stene za izolacijo hrupa naredijo sami

Skoraj vsakdo opozarja na hrup sosedov. Dejansko je težko zaspati pod nekoga drugega pogovora in tudi spor. Vse te neprijetnosti je mogoče izločiti z izolacijo zvoka.
  Zvočno izoliran apartma

Visokokakovostna zvočna izolacija - zagotovilo zdravja

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije v sodobni družbi od osemdesetih. V preteklem stoletju raven hrupa raste v povprečju za 20% na desetletje. To je predvsem povezano s povečanjem števila avtomobilov. Raziskovalci na Univerzi v Michiganu ugotovili, da lahko glasen hrup poveča krvni tlak pri ljudeh. Poleg tega akustične stimulacije kopičijo, neopazno in sistematično povzročajo utrujenost in živčnost.
  Zvočno izoliran apartma

Kako narediti izolacijo hrupa?

Preden razmislite, kako narediti hrupno izolacijo, je treba določiti, kakšen hrup je treba odpraviti. To je pomembno, ker ima izolacija zvoka bistveno razliko od zvočne izolacije. Hrup in zvok sta drugačna narava, zato se ugasnejo na različne načine. Da bi razumeli razliko, najprej obravnavamo koncepte.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty