piątek, 21 września 2018

Tehnologija popravila strešnih streh

  Tehnologija popravila strešnih streh

Kako ne bi popravljali ↑

Lokalni popravilo zgrajene strehe je začasen ukrep: kmalu bo prišlo do uhajanja. Razlog je, da pod implicitno poškodbo strešne preproge še naprej prodre v vlago, ki bo nasičila izolacijo. To bo povzročilo škodo, plesni in izgubo toplote. Zelo težko je najti mesto puščanja: na estrihu se voda lahko odmakne od mesta, kjer je pokrov zlomljen in vstopi v prostor. Poleg tega lahko obstaja več takšnih mest. V zvezi s tem zaključek kaže: popravilo popravkov lahko le delno reši problem in ne za dolgo časa. Za zagotovitev tesnosti v tem primeru je nemogoče.
  Tehnologija popravila strešnih streh

Vzroki za uničenje mehke strehe

Poleti, ko je temperatura zraka dovolj visoka, so materiali za zvitke zelo vroči in zaradi tega se prekriva strešna preproga (stiskanje vodne pare proti porjemom mokre baze). Parni tlak lahko doseže 2 tone na 1m.kv. Kot rezultat, strešni material piha, s pojavom votlin iz zraka in vode ter bitumenski mastični tokovi. Enako se zgodi, če je preproga mehansko poškodovana. Zračni zrak postane precej velik (25-30 cm).
  Tehnologija popravila strešnih streh

Pregled strehe in možnosti popravil

Pred začetkom popravil je potrebno skrbno pregledati stanje strehe, da bi ustrezno ocenili obseg dela, izračunali količino potrebnih materialov. Če obstajajo vrzeli, razpoke, mehurčki, mehurji in luknje, najprej očistite streho razbitin, skrbno pregledajte vsa poškodovana območja, ocenite možnost puščanja in poškodbe stropa, toplotnoizolacijskega materiala.
  Tehnologija popravila strešnih streh

Popravljanje mehke strehe: remont ali rutinska preventiva

Obstajata dve vrsti popravil mehke strehe, ki se uporabljajo v skladu z eno ali drugo okoliščino - to je rutinsko preventivno in kapitalsko popravilo strehe. Preden začnete s temi procesi, najprej morate odločiti o vprašanju, ki ga je treba izvesti.

Krovstvo roll materialov

Menim, da je treba opozoriti, da je delo na napravi strešne kritine kompleksen in večplasten postopek, ki se izvaja v naslednjih korakih in upošteva zaporedje:
  Tehnologija popravila strešnih streh

Video na "Naprava ravnih streh za grajene materiale. TechnoNIKOL"

Toda, ne glede na temperaturo nanesene masti, mora vsebovati sestavine, kot je bitumen in polnjenje zmesi prahu ali vlaknaste oblike. Vlakna polnila niso tako videzna, danes pa obstaja veliko različnih prašnih polnil: pepela, mavca, apna, odpadkov obdelave lesa, gradnje in metalurške proizvodnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty