wtorek, 18 września 2018

Montaža prezračevalnih sistemov

  Montaža prezračevalnih sistemov

Značilnosti prezračevanja za različne vrste prostorov

Montaža prezračevalnih sistemov ima svoje lastne značilnosti glede na namen stavb in funkcijo prostorov. Na primer, namestitev prezračevalnih sistemov v različnih panogah in podjetjih se izvaja na podlagi zračnih kanalov z različnimi vrstami zaščite pred agresivnimi mediji in močnimi industrijskimi centrifugalnimi ali strešnimi ventilatorji. To lahko zahteva tudi lokalno prezračevanje posameznih enot in sistemov. Upoštevati je treba, da se ta vrsta storitev izvaja ob upoštevanju njihovih lastnosti: škodljivih izhlapevanja, emisij prahu, ohranjanja določene temperature okolja itd.
  Montaža prezračevalnih sistemov

Faze vgradnje prezračevalnih sistemov:

  1. Naš inženir gre na vaš predmet
  2. Izračuna in vzbudi opremo
  3. Nato pripravimo komercialno ponudbo in se uskladimo z vami.
  4. Oblikovanje prezračevalnega sistema
  5. Odobritev projekta
  6. Prezračevanje
  7. Zagon
  8. Nadaljnje storitve
  Montaža prezračevalnih sistemov

Vgradnja izpušnega prezračevanja

Izpušno prezračevanje se lahko uporablja v stavbah in prostorih za različne namene. Relativno ni zapletena in se razlikuje po tem, da je mehanski pogon (ventilator) nameščen samo na enem cevovodu. Kljub navidezni preprostosti je namestitev sistemov za izpušno prezračevanje težka in odgovorna zadeva.
  Montaža prezračevalnih sistemov

Montažna dela s prezračevalno opremo

Pred namestitvijo ventilatorjev se izvajajo obvezni pregledi delovanja in skladnost s projektno dokumentacijo. Naprej se izvede:
  Montaža prezračevalnih sistemov

Vrste prezračevalnih sistemov

Na začetku je pomembno določiti, kakšna oprema bo nameščena. Če želite to narediti, lahko izberete več različnih vrst in ponavadi imajo znatne razlike. Izbira določene možnosti je odvisna od namena prezračevanja in pogojev v prostoru, kjer se bo uporabljal. Vrste opreme:

Prednosti modernih prezračevalnih in klimatskih sistemov

Povpraševanje po načrtovanju in namestitvi prezračevalnih sistemov v Moskvi in ​​moskovski regiji nenehno narašča. To velja za upravne stavbe in industrijske objekte ter za hiše v državi in ​​mesta. Ta položaj je povsem razumljiv: sodobni prezračevalni sistemi zagotavljajo priložnosti, ki jih prej lahko sanjamo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty