sobota, 22 września 2018

Polaganje betonskega betona na lepilo

  Polaganje betonskega betona na lepilo

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Polaganje betonskega betona na lepilo

Lepilo za plinske bloke: sestava, značilnosti, način uporabe

Hitrost porabe lepila za aerated concrete je odvisna od sestave in proizvajalca. Priporočljivo je, da kupite material iz preverjenih in zanesljivih proizvajalcev, na primer: "Kreps", "Ceresit" in drugi. Pred nakupom lepila natančno preberite sestavo lepila in njegove značilnosti. Na kaj je treba nameniti posebno pozornost?
  Polaganje betonskega betona na lepilo

Prednosti lepilnih mešanic za aerated concrete

Ko je gradbeni objekt postavljen, je prva zahteva za to trajnost in trdnost. Kvalitativno polaganje betonskih blokov se lahko realizira le s pomočjo posebnega lepila. Taka rešitev se razlikuje od cementa v preprosti uporabi, enostavni in hitri pripravi ter visoki kakovosti. Uporabite to lepilo le za bloke z močnimi lastnostmi in natančnimi geometriji.
  Polaganje betonskega betona na lepilo

Lepilo za polaganje betonskega betona

Glavne sestavine lepila (posebne lepilne mešanice ali tanki kavlji): cement, drobni pesek, polimerna veziva, modifikacijski aditivi, katerih prisotnost omogoča, da se raztopina ne strdi pri temperaturi -10 ° C.
  Polaganje betonskega betona na lepilo

Zidarstvo notranjih predelnih sten in povezanih sten

Konstrukcija notranjih pregrad in konjugacija sten se izvede s pomočjo fleksibilnega priključka iz nerjavečega jekla. Vgrajen je v križišču sten in predelnih sten. Material je nameščen na obeh koncih v obeh stenah. Kot rezultat, bi morali imeti šiv, ki je pritrjen z nohti. Priporočam zlaganje povezav v vsako drugo vrsto blokov, da bi zagotovili zanesljivo povezavo sten hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty