piątek, 21 września 2018

Gradbeni oder video

  Gradbeni oder video

Priprava za montažo

Montažo odrih mora skrbno spremljati odgovorna oseba. Pred začetkom postopka namestitve je nujno, da se natančno prouči struktura odra in sam objekt, kjer bo delo opravljeno. Nato načrtujte namestitev ogrodja in navedite sestavne dele montažnega pribora. Sprejem delov gradbenih kompletov opravi tudi odgovorna oseba. Med prevzemom se zbere seznam poškodovanih in poškodovanih predmetov.
  Gradbeni oder video

Namestitev odra - s čim se boste morali ukvarjati?

Na koncu je zasnova montirana z okvirji, ograje, palubo, stopnice, neregulirane in nastavljive opore za okvir. Dodatna montaža za odre, ki je vrsta kovinske zanke, ki je privita v beton, kamen ali opeko.
  Gradbeni oder video

Namestitev prvega sloja odra

Nato se prične sestavljanje podpornih strukturnih elementov, zato je potrebno z vogala stavbe, okoli katere so na voljo dela. Potrebno je s pomočjo plumbov ali nivoja, da neprestano nadzirajo navpičnost nameščenih nosilnih struktur parangala, po kateri so pritrjeni na steno. Najpogosteje za te namene se uporabijo možnosti pritrditve sidra (v vrstnem redu, ki ga določi potni list za odre). Potem so podporne strukture med seboj povezane s pomočjo navpičnih in diagonalnih povezav.

Zaporedje sestavljanja

Pred začetkom montažnega dela je potrebno površino pripraviti. Biti mora strogo vodoravna, ravna in trdna. V tem procesu je okvir sestavljen iz modularnih elementov, ki so med seboj povezani in okrepljeni z dodatnimi diagonalnimi vezmi, s čimer dajejo gozdovi izjemno moč. Ekstremni razponi so opremljeni s posebnimi oporniki, leseni ščiti pa so nameščeni na ravni. Za večjo varnost morate namestiti stranske plošče in ograje.
  Gradbeni oder video

Značilnosti montažnih odrov

Umetniki Yuda sestavljajo podporne gradbene strukture za zunanjo in notranjo uporabo. Dimenzije lesenih ali kovinskih odrov se izračunajo posamično (odvisno od višine in širine konstrukcije, vrste zaključnih in popravljalnih del).

Izbira vrste odra

Kdaj postati vprašanje izbire enega ali drugega tipa odrov, morate razmišljati o namenih, za katere bodo ti gozdovi uporabljeni. Najprej je treba oceniti obseg dela, čas njihovega dostave, ali obstajajo območja za odra, kakšno gradbeno konstrukcijo in tako naprej.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty