czwartek, 20 września 2018

Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

  Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

Izbira novega WC-ja ↑

Seveda, morate začeti z nakupom novega WC-ja. Pomembno je razmisliti o lokaciji izpusta in pritrdilnih elementov. Sodobna klasifikacija straniščne školjke ima 3 predmete:
  Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

Zamenjava stranišča z lastnimi rokami: odstranite staro in namestite novo sanitarno napravo

Za namestitev novega WC-ja morate najprej odstraniti staro. Želite, da je ta postopek enostaven in hiter? Potem dobite podoben model. V tem primeru bodo faze dela naslednje.
  Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

Odstranitev napake naprave

Nobena straniščna skledica se ne izpiše, kot da bi jo odstranili. Zdi se, da je izdelek že nestabilen in ga je mogoče odstraniti z enostavnim odklopom iz kanalizacijskega dvižnega voda in iz oskrbe z vodo. Toda v "Hruščovih" pogosto vse veliko bolj zapleteno. Santekhpribor je pogosto vgrajen v tla. In je skoraj nemogoče, da bi ga dobili od tam celega, tako da je najprej prekinjen. Torej, santehpribory se ne spreminja samo v hruščvanskih časih. Mnogi lastniki stanovanj še vedno delajo enako.
  Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

Odstranitev starega stranišča

Preden namestite novo vodo, se morate znebiti starega. Če govorimo o razstavljanju straniščne školjke, ki je bila pred kratkim nameščena primerjalno, se celotno delo opravi precej preprosto - hladna voda je blokirana, izdelek je odklopljen od vodovoda in kanalizacije, odvijači, ki pritrjujejo na tla, so odviti. Dokončano, potem lahko stranišče prevažamo v smetišče.
  Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

Odstranitev starega WC-ja ↑

Tehnologija razstavljanja starega stranišča ni težka, vendar je neposredno odvisna od načina njegove namestitve. Pogosto lahko izpolnite tako imenovano "trdo" vrsto vgradnje, ko je bil korak pritrjen s cementno estrih na tla.
  Zamenjava stranišča z lastnimi rokami

Priprava in montaža straniščne školjke

Pred montažo stranišča z lastnimi rokami morate temeljito in temeljito očistiti prostor, kjer poteka drenažo, iz razbitin in raznih ostankov soli. Če brušenje ali vogal, ki povezuje stranišče z dvižnim grelcem, ohladi v odtoku kanalizacije, se bo neizogibno pretočil. In to bo v prihodnosti prineslo dodatne neprijetnosti. Previdno preglejte samega stekla. Biti mora celo, brez najmanjšega razpoke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty