czwartek, 20 września 2018

Hiše iz bara Moskva

Hiše iz vrstice na ključ

Moderne hiše iz bara imajo vse prednosti lesenih konstrukcij, hkrati pa so jim prikrajšane pomanjkljivosti. Okolju prijaznost, naravnost, trpežnost, moč, lepa površina, razumna cena - to so glavne prednosti lesa. Antiseptična, impregnacija z negorljivim gorenjem, obdelava na natančnih strojih, nove tehnologije montaže zagotavljajo odpornost na izgorevanje in razpad, odlično geometrijo, visoko hitrost montaže. Ni presenetljivo, da večje število razvijalcev raje hiše iz profiliranega lesa.
  Hiše iz bara Moskva

Akcija na hiši do 15. julija!

  • Topel kotiček;
  • Antiseptično zdravljenje spodnje krone, talnega zastoja in prepiha;
  • Kovinska vhodna vrata;
  • Plastična okna.
Preberite več »
  Hiše iz bara Moskva

Hiše iz vrstice na ključ

Hiša iz bar - klasike ruske gradnje. V kateri koli državi in ​​celo v majhni regiji že poznajo (klasični, tradicionalni) pristopi k oblikovanju hiš in izbiri gradiva za stanovanjsko gradnjo. Poleg tehnologije in orodij za gradnjo so se skozi stoletja razvijali. V ruski verziji - to je nedvomno hiša lesa - z izrezljani drsalkami in platnenimi ploščami, okraski. Tehnologija in orodja domačega lesenega stanovanja, ki izvirajo iz ostrih osi, so stoletja izpopolnili, kar dokazujejo spomeniki lesene arhitekture Rusije, ki so se spustili k nam in so postali predmet občudovanja ne samo v naši državi, temveč tudi v tujini.
  Hiše iz bara Moskva

Prednosti gradnje lesenih hiš

Gradnja lesenih hiš je postala izjemna priljubljenost zaradi svojih edinstvenih lastnosti, zaradi katerih je dom bolj udoben in prijeten. Med vsemi prednostmi je mogoče opaziti naslednje glavne:
  Hiše iz bara Moskva

Najnaprednejša tehnologija

Lepljeni laminirani les je izdelek najsodobnejše tehnologije obdelave lesa, ki je namenjena odpravljanju šibkih točk iz masivnega lesa: deformacije, globoke razpoke, omejena dolžina delov do 6 metrov, večja krčenja, dolg gradbeni cikel, občutljivost na biološke poškodbe itd.
  Hiše iz bara Moskva

Gradbeništvo v Moskvi in ​​Moskovski regiji

Danes so hiše iz barja na ključ zelo priljubljene med veliko število ljudi. Bolje je zaupati njihovo gradnjo profesionalnim strokovnjakom. Ko se obrnete na organizacijo "House-Story", lahko dobavo gradbenega materiala kadar koli izvedete za stranke. Prve 500 kilometrov dostave so brezplačne.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty