środa, 19 września 2018

Kamno delo

  Kamno delo

Vrste zidakov in njihov namen

Pred začetkom kamnitih del morate odločiti o vrsti zidakov. Obstajajo naslednje vrste zidanih zidov, ki se uporabljajo pri gradnji hiš: opeke; polaganje keramičnih kamnov; zidovi umetnih velikih blokov iz betona, opeke ali keramičnih kamnov; polaganje naravnih kamnov pravilne oblike (žagan ali narezan); ruševina iz naravnih nepoliranih kamnov nepravilne oblike; mešani zidovi (ruševine, obložene z opeko, iz betonskih kamnov, obložene z opeko, in opeke, obložene z drobovjem); betonski zidaki; lahka zidarska opeka in drugi materiali.
  Kamno delo

Fazno delo kamna

Pri gradnji, kot tudi pri načrtovanju kemičnih obratov in drugih objektov, je pomembno, da se pravilno izračuna vse velikosti, izvede označevanje, upoštevajo vrsta in količina potrošnega materiala. Mojstri tehničnega biroja GENPROEKT imajo dolgoletne izkušnje z različnimi kompleksnostmi. To vam omogoča, da delo kamna skladno z gradbenimi kodami in varnostjo.

Dela na napravi kamnitih objektov, ki jih izvaja naša organizacija:

  • Zidarska zunanja in notranja stena in predelne stene;
  • zidane stene in predelne stene betonskih blokov blagovne znamke "SIBIT";
  • zidovi iz soočenih materialov (obrnjene opeke, dekorativni bloki itd.) stene, ograje.
  Kamno delo

Imenovanje kamnitega dela. Splošne določbe

Široka porazdelitev naravnih materialov iz naravnega kamna ter številčnost surovin za izdelavo umetnih materialov ter pomembne lastnosti trdnosti in trajnosti požarne odpornosti prispevajo k široki distribuciji kamnitih materialov v gradbeništvu.
  Kamno delo

Zidarski elementi

Opeke in kamni pravilne oblike so omejeni na šest strani. Spodnji in zgornji se imenujejo postelj, dve stranski pa sta večji - z žlico, dve stranski pa sta manjši - rob.
  Kamno delo

Značilnosti kamnitega dela

Rešitve za te operacije se lahko uporabljajo tako cementni kot apneni cement. Pripravite jih v vroči sobi, s pretokom na delovnem mestu v izoliranih posodah. Strokovni obrtniki razumejo, da je med zidanim postopkom potrebna določena temperatura. Gradbeni materiali pred tem procesom so očiščeni iz različnih vrst plošč. Vrsta raztopine je odvisna od toplotnega stanja zunanjega zraka, en ali dva koraka višja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty