środa, 19 września 2018

Rockwool

Pomozite nam, da izboljšamo našo spletno stran

Trenutno izvajamo anketo, da bi ugotovili, kako so naši obiskovalci zadovoljni in kako lahko izboljšamo naše spletne storitve. Bili vam bomo zahvalni na povratni informaciji o vašem izkušnjah na naši spletni strani.
  Rockwool

Glavne značilnosti izolacije Rockwool

Izolacija Rokvul je mineralna volna, ki je izdelana iz bazaltnih in resolnih smol kot vezanega sestavnega dela. Ena od glavnih prednosti izolacije mineralne volne je njegova negorljivost. Tak izolacijski material lahko vzdrži temperature do 1000 stopinj, kar omogoča ustrezno stopnjo varnosti v primeru požara. V primeru požara Rokavski bazalt ne gori in tudi ne sprošča toplote in dima. Mineralna izolacija je priporočljiva, če je potrebno stabilno in zanesljivo delovanje navpičnih struktur - material je trpežen tudi pri visoki vlažnosti in nenadnih spremembah temperature.
  Rockwool

Insulans Rockwool - bazaltna izolacija vodilnega sveta!

Glavna področja uporabe negorljivih grelnikov iz mineralne volne Rokvul - toplotna izolacija civilne in industrijske gradnje, inženirske mreže, industrijska oprema, zvočna izolacija in protipožarna zaščita objektov za različne namene.
  Rockwool

Konkurenčne prednosti bazaltne izolacije Rockwool

Zahvaljujoč sodobnemu in visokotehnološkemu proizvodnemu procesu je današnja kamnita volna ena izmed najučinkovitejših materialov za toplotno izolacijo različnih strukturnih elementov zasebnih in industrijskih zgradb ter inženirskih komunikacij.
  Rockwool

ROCKWOOL, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Obsežna in pravno veljavna podatkovna baza vseh podjetij, registriranih v Latviji, javnih organizacij in tujih predstavništev.

Izolacija ogrevalnih cevi

Za vzdrževanje ustrezne temperature hladila v ceveh se uporablja izolacija cevi, ki ščiti pred neželenim zamrzovanjem v hladni dobi. V ta namen se uporabljajo različni grelniki in sistemi njihove namestitve. Funkcija toplotnoizolacijskega materiala za cevi ne vključuje samo ohranjanja zahtevane notranje temperature, temveč tudi zaščito pred neželenim kondenzatom zaradi nenadnih temperaturnih sprememb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty