niedziela, 16 września 2018

Obloga stranskega balkona

  Obloga stranskega balkona

Preden začnete

Pred delom se lahko lotite izredno pozornega, urejenega in zbranega. Za stranišče balkon z lastnimi rokami je potrebna skrbnost in odgovornost. Trak, ki ga je raztrgal vetrovi, se ne bo postavil sam po sebi. Potrebno je delati tako, da vseh 10-15 njihovih storitev ne potrebuje popravila tiru. Če katerikoli trenutek ni jasen, ne pričakujte, da bi ga razvrstili. Sprejmite delo, saj ste natančno razumeli vse tanke stvari vseh operacij.
  Obloga stranskega balkona

Stranišče za tiru ↑

Za namestitev tiru s svojimi rokami potrebujete še en zaboj. Lahko jo pritrdite na tanjše letvice. Med membrano in ploščami potrebujemo režo vsaj 20 mm za prezračevanje, zato lahko dimenzije letev za letev v prerezu izberete 20 × 40 mm. Te letvice popravimo z enakim korakom s pomočjo vijakov na letvicah prve vrstice.
  Obloga stranskega balkona

Kako težko je, da se zunaj odpre stranski balkon?

Praviloma se pri stranskem delu stranskega stropa uporabljajo vinilne plošče (drugače imenovane polivinilkloridne plošče), za katere je značilna povečana mehanska trdnost.
  Obloga stranskega balkona

Obrezovanje vogalov

V vsakem primeru pa morate po namestitvi zgornjih in spodnjih pasov poskrbeti za namestitev kotnih detajlov ohišja. Pribor za oblikovanje stranskega pokrova, ki se ga prodaja v kompletu. Poleg profilov za oblikovanje zunanjih kotov ("vogali"), ta komplet vključuje začetne trakove in letvice podkonstrukcij ("trim").
  Obloga stranskega balkona

Pripravljalna dela

Za izvedbo balkonske obloge s stransko stranjo odstranimo staro oblogo in estrih. Preglejte balkonsko ploščo in paravtomat. Po potrebi preglejte nekatere sestavne dele ograje ali naredite nove. Plošča mora biti trdno pritrjena na steno. Vsi kovinski deli so premazani s premazom. Če je balkon na zgornjem nadstropju, morate namestiti streho

Zunanja dekoracija balkona s stranicami s svojimi rokami: osnovni materiali (pokrit balkon s strokovnim listom, MDF itd.)

Najbolj priljubljeni materiali za zunanjo oblazinjenje balkonov danes lahko imenujemo tiru (prevlečeni s kovinami in vinilom) in plastične obloge (namenjene fasadnemu delu). Glavne prednosti tega zaključka so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty