poniedziałek, 17 września 2018

Polaganje ploščic v koči

Polaganje ploščic v koči na tleh, v kopalnici in v stranišču

V tem poglavju boste našli moje poročilo o polaganju talnih ploščic v koči. Tudi v tem objektu sem strešil na stene v kopalnici in stranišču. Poročilo vsebuje fotografije izvedenih ploščic na različnih stopnjah pripravljenosti. Če si želite ogledati fotografije, kliknite na to, da jih povečate. Pod fotografijami sem objavil kratek opis funkcij, ki sem jih naletel pri polaganju ploščic v koči.

Polaganje keramičnih talnih oblog na lesenem podu

Lesena tla so večplastni sendvič, ki je delno ali v celoti izdelan iz žaganega lesa. Štetje vseh variacij na njeno temo bo po nepotrebnem dolgo, upoštevamo samo pogosto srečene vrste. Za opravljanje dela na postavitvi lesenega poda domači obrtniki običajno dobijo:

Polaganje ploščic v leseni hiši

Lesena hiša za mnoge je cenjena sanja. Seveda, kaj bi lahko bil boljši od hiše, zgrajene iz naravnega, okolju prijaznega materiala. Toda med dokončanjem nekaterih prostorov v takšni stavbi včasih obstajajo nekatera vprašanja in dvomi, ki se nanašajo na nepredvidljivo razporeditev in kapricijsko naravo drevesa.
  Polaganje ploščic v koči

Popravila, dekoracija kuhinje v Istri in v regiji Istra

Popravila in dekoracija kuhinje, zaključna dela v apartmaju, koča v Istri, okrožje Istra. Postavitev ploščic in porcelanskih ploščic na tla in stene, predpasnik ploščic in mozaikov za kuhinjo. Montaža izpušnih in prezračevalnih naprav. Vgradnja vgrajenih naprav, pečice, plošče in kuhalne plošče. Sestavljanje kuhinjskega pohištva, vodovodne instalacije.
  Polaganje ploščic v koči

Katere so kritične težave?

  • Zavreči se od vlage. Kadar neprofesionalno izvedena hidroizolacija zaostaja za vstop vode ali kondenzacijske oblike, zaradi česar preprosto začnejo gnilobe.
  • Dry rot je bolj resen zaplet. Prefinjene tanke niti gobe, iz katerih se morate takoj znebiti. V nasprotnem primeru bo udaril ves les na tla in na stene. Potrebno zdravljenje s fungicidom.
  • Dreater in drugi lesni škodljivci. Zahteva se tudi obdelava s posebnimi rešitvami proti tem žuželkam.
Če je poškodba manjša, je zadostno, da lesa obdelamo s posebnimi protiglivnimi spojinami. V nasprotnem primeru morate spremeniti celotne dnevnike in dele tal.

Pripravljalna dela pred polaganjem ploščic

Pred polaganjem ploščic na območju, na katerem bo obloga opravljena, je potrebno dokončati vsa načrtovana montažna in gradbena dela, voditi električne napeljave, namestiti vodovodne cevi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty