środa, 19 września 2018

Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

  Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

Namestitev mavčne plošče v kuhinjo: delovni nalog ↑

Treba je začeti delati z oznako ničelne ravni. Potem je okvir pritrjen, nato pa so vgrajeni tudi suhi listi. Oblikovani šivi so zatesnjeni s kiti, nato pa je lepila serpyanka, ki je tudi narejena in kiti. Dokončano delo, ki pokriva površino z barvo na vodni osnovi ali prilepi ozadje. V stropu mavčne plošče v kuhinji ali v kateri koli drugi sobi se lahko namestijo različni elementi, lahko pa tudi razlikuje med funkcionalnimi območji.
  Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

Mavčne stropne možnosti

Montirani sistemi iz mavčne plošče kažejo neskončnost izvedbenih primerov, pa tudi v kombinaciji z drugimi gradbenimi materiali ali različnimi vrstami dekoracij. Osnovne zahteve za vgradnjo - zadostna višina prostora. Pogosto le ta dejavnik zaznamujejo omejitve v obsegu ideje. Po izvedbi je lahko preprost ali predstavlja zapleten sistem kaskad. Pristojna postavitev svetlobe na ravneh lahko daje notranjosti futurističen videz. Večbarvne LED-črtice so edinstvene in izjemno lepe.
  Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

Duplex mavčne plošče

Dvostopenjski stropi dajejo prostor večji prostornini in vam omogočajo, da spremenite obliko sobe, ki je dobesedno prepoznavna, zaradi česar je notranjost bogata in elegantna. Kompleksnost in quirkiness stropne strukture je odvisna samo od vaše domišljije! Takšne zgornje meje so predvsem očarljive in pritegne pozornost gostov!
  Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

Prednosti te rešitve

Če pogledate prejšnjo fotografijo, boste v svoji kuhinji zgradili mavčno ploščo v stropu, razmislite o tem, saj imajo takšne strukture številne prednosti pred standardnim dizajnom.
  Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

Možnost predelne stene med kuhinjo in dnevno sobo mavčne plošče

Kot vsaka druga sanacija, rušenje zidov med kuhinjo in majhno dnevno sobo je preobremenjeno z mnogimi odtenki, ki jih je treba pretehtati, preden začnete graditi mavčno ploščo.
  Oblikovanje mavčnih plošč v kuhinji

Masovne rešitve za kuhinjo ↑

Kuhinja je pomemben del vsakega stanovanja, ki zahteva skrben pristop k oblikovanju stropa. Dobra in pravilna osvetlitev te sobe, zlasti delovnega področja, je izredno pomembna. Priporočljivo je upoštevati in nadzirati svetlost svetlobe, da dosežete optimalno udobje, medtem ko je v kuhinji. Ta funkcija vam bo omogočila preprosto organiziranje romantičnega večera s svojim sosedom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty