czwartek, 20 września 2018

Urejanje krajine

  Urejanje krajine

To vključuje načrt za izboljšanje in urejanje krajine na visoki stanovanjski stavbi

Izboljšanje ozemelj v vasi, odvisno od velikosti zemljišča, je običajno razdeljeno na dve kategoriji dejavnosti:
  Urejanje krajine

"VODNIK SNIPA 11-01-95 O RAZVOJU PROJEKTNIH DOKUMENTOV ODDELEK" VARSTVO OKOLJA "

4.7. Obnova in urejanje krajine po zaključku objekta

4.7.1. Po dokončanju gradbenih del je treba odstraniti gradbene odpadke na lokaciji, odpraviti nepotrebna izkopavanja in nasipe, zakopati ali odlagati grape, izvajati načrtovalska dela in izvajati izboljšave zemljišč.
  Urejanje krajine

Urejanje krajine

Dogovor je pomemben za večino prebivalcev, saj daje priložnost, da postane spletno mesto bolj privlačno, da sami spreminjajo svoje spremembe. Vsi ne vedo, da obstajajo pravila za urejanje krajine, ki opredeljujejo zahteve za čiščenje, sajenje in nego rastlin. Pred začetkom dela je priporočljivo, da se seznanite z vsebino SNiP 3-10-75.

5. Načrtovanje in razvoj območja vrtnarstva, državno združenje

5.1. Na meji vrtnarske kočijske zveze zagotavlja ograjo. Dovoljeno je, da se v prisotnosti naravnih meja ne prepusti ograje (reka, greben glinov, itd.).

IZBOLJŠANJE OZEMELJA NA RAZSTAVI

Glede na olajšavo mesta, obstoječe krajine in druge naravne dejavnike pokopališča, se lahko predvidi naslednje: redni tipski prostori z mirnim reliefom; krajina (spominski parki) - na območjih s težkim terenom, ki dajejo priložnost uporabiti različne tehnike krajinske arhitekture; mešani tip - z dodelitvijo enega dela ozemlja za krajinske rešitve in organizacijo preostalega rednega vzorca.

Projektiranje, inšpekcija, arhitekturni nadzor. Integrirana zasnova glavnih načrtov, vertikalno načrtovanje in krajinsko načrtovanje. GP - glavni načrt, vertikalno načrtovanje ozemlja, urejanje krajine, konsolidiran načrt gospodarskih javnih služb, načrt za osvetlitev ozemlja.

Glavni načrt je obsežen prikaz stavbe na osnovi, na katerem so shematično prikazani vhodi, vhodi, elementi urejanja krajine in krajine. Načeloma je glavni načrt prikazan kot "pogled od zgoraj", v nekaterih primerih pa vključuje tako imenovani "nepokritan načrt" ali tloris.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty