niedziela, 16 września 2018

Okvirne hiše naredite sami podrobno

  Okvirne hiše naredite sami podrobno

Okvirna hiša prvi del.

Temelj.

Kot osnovo, vzamemo temelje, ki smo jih že upoštevali v tem blogu, bo to kolumnarska podlaga. Seveda lahko uporabite takšno stolpično podlago. Imajo enako proizvodno načelo in funkcionalnost, seveda razen metode proizvodnje. Kdo načeloma všeč. Na splošno bom na kratko zapisal na fotografiji in zato mora biti vse jasno.
  Okvirne hiše naredite sami podrobno

Hiša v pritličju

Gradnja okvirja z lastnimi rokami, kot je znano, se ponavadi proizvaja z uporabo "platformne" tehnologije. Vendar pa je bilo odločeno, da ne sledite temu nasvetu, saj je prišlo do možnosti, da bi se izolacija mokra, če bi deževala. Zato so se odločili za to.
  Okvirne hiše naredite sami podrobno

Zakaj točno 6X6 je boljši

Uporaba standardnih velikosti gradbenih materialov je zelo priročna in, kar je najpomembneje, ugodna. Ni potrebe, da porabite več pri povezovanju ali obrezovanju delov. To velja tudi za gradnjo okvirne hiše. Standardna dolžina plošče je 6 metrov. Zato ima hiša 6X6 vse prednosti, ki omogočajo uporabo materialov standardne dolžine. V tem primeru bo gradnja hiše precej hitrejša in enostavnejša, medtem ko bo stavba visoka kakovost in zanesljivost.
  Okvirne hiše naredite sami podrobno

Strategija stanovanjske rešitve

Vzemite svoje življenje v svoje roke! Menim, da nihče ne sme razložiti, da vsako leto vsako leto postaja vse manj upanja za našo ljubljeno državo. Ne boste dobili stanovanja brezplačno, kot je bilo v Sovjetski zvezi in na splošno se je treba znebiti odvisnosti od države, HOA, stanovanjskih in komunalnih storitev in ostati odgovorni za svojo hišo, čudno pa se zdi čudno bolj donosno kot plačevanje 7-11 tr. za dvodelno, in to je šele začetek.
  Okvirne hiše naredite sami podrobno

Zelo podroben opis s slikami, fazno konstrukcijo in zasnovo okvirne hiše, od fasade do strehe z drobnim koncem, pa tudi s proračunskim septičnim rezervoarjem, elektriko in tako naprej.


Oblikovanje in gradnja okvirnih hiš

Visoki stropovi bodo povzročili, da brat izgubi nekaj čistejšega. Toda pod 795 centimetrov zgornje meje so nepotrebne. V nasprotnem primeru bodo v prostorih nastali pritiski, ki jih spremljajo psihološki nelagodje. Popravljate stene vašega okvirja, razmišljajte po delih folije, da prihranite denar na gradbenih materialih po nostro ureditvi poševnih stropov. Kot stožca takšnih stropov je enak kot nagib naklona strehe. Ta sprehod vam bo omogočil, da z rokami ustvarite udobno namestitev podstrešja, dvigujete pravilne strešne okna in izvlečete več kot prijeten in izviren rezultat.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty