niedziela, 16 września 2018

Mavec

  Mavec

Prednosti dekorativnega ometa

Obrat DESSA-DECOR - vodja med ruskimi proizvajalci dekorativnih ometov. Celoten proizvodni proces je strogo nadzorovan, kar omogoča pridobitev izdelkov najvišje kakovosti.
  Mavec

Zakaj potrebujem magnetni omet?

Magnetni omet je lahko naslikan s kakršno koli barvo na vodni osnovi ali nanjo na njej ozadje. Magnetni omet se lahko uporablja tudi z barvno barvo SketchPaint ali barvno barvo za šolske deske. Ustvarite večnamensko površino doma, v pisarni ali v šoli.
  Mavec

Teksturirani ometi Clavel - izbira za izjemen dizajn

Teksturiran omet se uporablja za notranjo dekoracijo, kadar je potrebno doseči učinek tridimenzionalnosti. Izgleda posebej impresivno na veliki površini sten, na delcih - spojenih z gladkimi dekorativnimi premazi, zaradi kontrastnega učinka neprozornega in sijajnega, ravnega in obsežnega.
  Mavec

Področje uporabe

Mavčna siva De Luxe PH je zasnovana za izravnavo površine sten in stropov pri naknadni zaključni dekorativni obdelavi (kiti in barve, tapisiranje, polaganje ploščic itd.) Pri delu v zaprtih prostorih z normalno stopnjo vlažnosti. Uporablja se lahko za odpravo različnih manjših površinskih napak (razpok, čipov, gougov). Sivi omet PH De Luxe je namenjen ročnemu nanosu.
  Mavec

Lastnosti in značilnosti elastičnega ometa

  • Odlično ohranja barvo, tudi v ekstremnih vremenskih pogojih;
  • lahko barvamo z lateksno barvo, da spremenimo barvo stene in fasade;
  • neomejena izbira barv;
  • po strjevanju, odpornem proti zmrzali in odmrzovanju;
  • posuši v 12-24 urah, se strdi v 2-3 tednih;
  • se lahko nanese na površino skoraj vseh vrst;
  • prevleka ima visok koeficient prepustnosti hlapov, omogoča gradnjo pravilne izmenjave zraka in vlage;
  • material je enostaven za uporabo: pri nanašanju na navpične površine ne kaplja z lopatico, ga je enostavno nanositi in razširiti po površini.

Potrošnja

1,5-2,5 kg / m2
  Mavec

Trajnost materiala

Diatonit je 100% sestavljen iz naravnih sestavin, ki so vroče že stoletja; Že dolgo so znanstveniki in arheologi že dokazali, da so Rimljani pred leti 2000 uporabili pluto, da bi izolirali svoje domove. Diatomitna moka in glina, ki tvorita osnovo proizvoda, so nasloni, nabrani na več milijonih let na našem planetu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty