środa, 19 września 2018

Zaključna in vodovodna dela

  Zaključna in vodovodna dela

Naša cena: notranja dekoracija, ploščice, vodovodne dela v Voronežu

Naši strokovnjaki so pripravljeni za izvedbo različnih del, tako da popravilo in notranja dekoracija notranjosti vaše hiše v Voronežu izpolnjuje vaše želje in standarde kakovosti, je estetsko in edinstveno.
  Zaključna in vodovodna dela

Kaj storiti. Za popravilo se ni spremenilo v nočno moro. Samo pokličite 92-22-88 in naš strokovnjak vam bo brezplačno priskrbel vse meritve in izračune, odgovorite na vsa vaša vprašanja!


  Zaključna in vodovodna dela

Vodovodna dela

Plumbing nas obdaja povsod, kjerkoli smo: v kopalnici, v stranišču, v kuhinji. Zelo je lepo, ko vse deluje tako, kot bi bilo: zvok padajočih kapljic se ne sliši nikamor, nič ne pušča in ne povzroča hrupa, voda v cisterni je napolnjena do roba, v stranišču - flushi, pralni stroj in pomivalni stroj delajo svoje delo. Vendar pa obstaja tudi obratna situacija, v kateri vodovod ni zadovoljna, nekaj uhaja, ne deluje tako, kot bi moral, ali pa bo prišlo do hrupa, ali pa se oblikovanje sanitarnih naprav in dodatkov ne prilega več v novo prenovljeno kopalnico ali kuhinjo. V vseh takih primerih vam bo pomagala usposobljena zamenjava vodovodne napeljave.
  Zaključna in vodovodna dela

Električna dela

Elektroinštalacijska dela v Vologdi se začnejo s steniranjem sten, polaganjem električnih kablov v pripravljene kanale in s postavitvijo vtičnic za vgradnjo vtičnic in stikal. V steni se pripravljajo posebne niše za namestitev električnih panelov in priključnih omar, izvaja se namestitev avtomatskih naprav, števcev in varovalk. Končni dotik je namestitev stikala in vtičnic, povezovanje lestenc in svetilk.
  Zaključna in vodovodna dela

Namestitev umetnih kopalnic

Vse najboljše lastnosti izdelkov iz železa, jekla in akril se odražajo v umetnem kamnu, sestavljenem iz kompleksne mešanice visokotehnoloških in varnih materialov. Kopalne kadi iz umetnega kamna presegajo vse druge kopeli v lastnostih. Dobro ohranjajo toploto, imajo visoko absorpcijo hrupa, so trpežni, zaščiteni pred praskami in izpostavljenostjo kemikalijam v gospodinjstvu.
  Zaključna in vodovodna dela

Značilnosti popravil po vrsti prostora

  • Obnova dnevne sobe
  • Popravite spalnico
  • Popravite otroško sobo
  • Restavracija kuhinje
  • Popravila kopalnice
  • Popravilo stranišča

Popravilo gospodarskega razreda

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty