sobota, 22 września 2018

Dela za strešno delo

  Dela za strešno delo

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.
  Dela za strešno delo

Sl. 8. Ležišča

4. PODROBNOSTI KROŠKOV IN POVEZAVE

4.1. Kornice

4.1.1. V tleh na kapi zagotavljamo vdolbine približno 5 mm pod oklepaji za namestitev žlebov (slika 10).
  Dela za strešno delo

To vključuje kresnice 2 26 76.

Pri prvem letu dela na področju gradbeništva sem se pogosto moral ukvarjati z izračunom naklona strehe po SNIP 2 26 76. Ta dokument je sestavljen iz splošnih določb in predpisov, ki veljajo za streho različnih materialov. Na koncu je v tem dokumentu prikazan kratek seznam gradbenih izrazov.
  Dela za strešno delo

Glavne določbe in vidiki posodobljene izdaje predpisov o strešnih kritinah

Strešne konstrukcije in strešne kritine ščitijo stavbe pred negativnimi učinki atmosferskih pojavov - padavin, močnega vetra in ultravijoličnih žarkov. Zato se streha šteje za enega najpomembnejših in najpomembnejših delov stavbe. Njena izdelava in montaža sta kompleksni tehnološki procesi, ki se izvajajo v skladu z uveljavljenimi pravili in predpisi. SNiP Krovska dela pokrivajo vse vrste dela, namenjene urejanju strehe. Trenutno je v veljavi posodobljena različica tega dokumenta - "Strehe in strešna dela", SP 17.13330.2011.
  Dela za strešno delo

Varnost strehe

Varnost je sistem organizacijskih in tehničnih ukrepov ter sredstev za preprečevanje izpostavljenosti delovnim nevarnim proizvodnim dejavnikom. Varnostni predpisi določajo tehnične ukrepe za zaščito delavcev pred poklicnimi nevarnostmi; uporaba strojev, opreme in orodij pri podjetjih za zagotavljanje varnosti proizvodne opreme in proizvodnega procesa (dobava strojev in strojev z ograjo in varnostnimi napravami, ozemljitev).
  Dela za strešno delo

Kontrolne metode in pravila za sprejem

V postopku strešne kritine je potrebno preveriti kakovost uporabljenih materialov, kakovost osnovne površine, pravilnost posameznih faz dela, pripravljenost streh.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty