wtorek, 18 września 2018

Zvočno izolirana vrata

Pred zvočno izolacijo - demontažo vrat

Prva faza je popolna demontaža vrat, in sicer odstranitev zunanje kože. Ta stopnja je najtežja, a ne najtežja. Treba je zapomniti (ali bolje, da ga zapišete), v katerega vijaku ali vijaku je bila odprtina, da bi olajšali povratni sklop vrat. Mehanizma odpiranja in zapiranja vrat, kot tudi naprave za dviganje oken, ni mogoče odstraniti, ker dajanje nazaj je zelo težko. Te vozlišča ne vplivajo na vrata z lastno zvočno izolacijo.
  Zvočno izolirana vrata

Zvočno izolacijski prtljažnik

Odstranite oblogo. Pri odstranjevanju plošč na strani prtljažnika bodite pozorni na vrzel med njimi in telesom. Treba je razumeti, ali je na teh ploščah mogoče lepiti material, ki absorbira zvok. Če je vrzel zelo majhna, plošča preprosto ne bo padla nazaj.

Zvočno izolacijski okvir za vrata

Hrupno izolacijska vrata avtomobila z lastnimi rokami - postopek, ki ne traja veliko časa. Za to potrebujete potrpljenje in majhno količino orodij:
  Zvočno izolirana vrata

Kako narediti zvočno izolirana vrata za avtomobile?

Vse je odvisno od vaših ciljev. Če želite med vožnjo doseči zmanjšanje hrupa, potrebujete eno od načinov, potrebujete drugačno tehniko in materiale za obdelavo vrat za glasbo.
  Zvočno izolirana vrata

Izolacijska vhodna vrata Kalina

Vgradnja izolacije zvoka se začne z materialom za zaščito pred vibracijami (npr. Podjetje STP). Izrežemo plošče zvočne izolacije primerne velikosti, vendar bolj, kot so, bolje. Za večjo učinkovitost segremo bitumna s tehničnim sušilcem. Nato sprijemite vibro na notranjo steno vrat in na svoji površini vstavite trden (plastični / železni) valj. Naslednji list izolacije vibracij se prekriva.

Kako zvočno izolirana vrata z lastnimi rokami

Lastniki avtomobilov, ki niso povezani s premijskim razredom, so redko podobni ravni hrupa v kabini in zvok redne "glasbe". Zvoki, ki prodrejo v kabino od zunaj, negativno vplivajo na dobro počutje voznika in potnikov, prispevajo k večji utrujenosti. Mnogi se odločijo za izboljšanje zvočnega udobja svojega najljubšega avtomobila z lastnimi rokami. Želeni učinek bo pomagal doseči izolacijo vrat avtomobila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty