środa, 19 września 2018

Stucco stropna tehnologija

  Stucco stropna tehnologija

DIY strop omet: pripravljalna dela

Celotna težava ometnih del na stropu je v tem, da lahko tako surova in že posušena malta kasneje padne in pade na glavo. Zato je glavna naloga pripravljalne faze ravno preprečiti tak izid dogodkov. Uskladitev stropa z ometom vključuje naslednje faze pripravljalnega dela.
  Stucco stropna tehnologija

Tehnologija mavčnih stropov

Če se sami odločite za popravilo stropa z ometom, morate pred začetkom dela pripraviti prostor in površino.
  Stucco stropna tehnologija

Prvi znaki napak in začetek popravila.

Napake pri napakah pri risanju.

Te težave se pojavijo v kratkem časovnem obdobju brez očitnega razloga. Ko opazite razpoke ali razlitje površine, nadaljujte z oceno kompleksnosti. Tapnite površino s kladivom ali kladivom, hodite s starimi lopaticami. Primarna naloga je, da odstranite kosove ometa s stropa, ki ne držijo dobro. Dolgo so bili olupljeni in med njimi in bazo sta nastala zračna praznina. Take kraje določi gluh zvok. Za majhno območje je dovolj, da odstranite šibko površino, ki pokriva površino, z raztopino s finim peskom ali kiti. Prepričajte se, da je pred nanosom nove površinske površine. To bo znatno povečalo njegovo oprijemljivost.
  Stucco stropna tehnologija

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in poskušati izmeriti čim več.
  Stucco stropna tehnologija

Kiti materiali

Pri kitu obstajata dve vrsti mešanice gipsnih polimerov. Imenujejo se "Start" in "Finish". Začetni kit ima v svoji sestavi grobe frakcije. Zato je zasnovan za nanašanje grobega in debelega nivelirnega sloja. Z zelo velikim nivojem izravnave se "Start" uporablja v več prelazih, pri čemer se vsako sušijo. Debelina ene plasti je do 1-2 cm.
  Stucco stropna tehnologija

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty