sobota, 22 września 2018

Obloge

  Obloge

Priprava peči za obložena dela

Keramične ploščice, seveda, so najbolj primerna za domače peči. Pravilno izbrani material dobro izvaja toploto in jo drži za dolgo časa. To znatno zmanjša čas ogrevanja prostora in prihranek denarja za gorivo.
  Obloge

2. Merjenje pečice in izračun ploščic

Ko so dimenzije peči izmerjene, določimo vrsto materiala, pojasnimo natančne dimenzije ene ploščice, prisotnost dekorativnih elementov in njihovih parametrov lahko uporabimo za izračun, koliko ploščic potrebujemo za pokrivanje peči.
  Obloge

Priprava površine

1. Kamnite, opečne in betonske površine morajo biti dobro očiščene iz bele barve, stare barve itd. Slamice se zmanjšajo. Če je potrebno, omet stene površine, glede na odstopanja, glej Dodatek №3.
  Obloge

Katere ploščice lahko uporabljate za peč?

Soočanje peči s keramičnimi ploščicami je veliko lažje kot slikanje in ometanje. Ploščica je zelo enostavna za čiščenje, ne izgubi svojih okrasnih lastnosti in ne zahteva nenehnega preurejevanja. Če izberete potreben material za oblogo peči, ne smete pozabiti, da je takšna soba izpostavljena visokim temperaturam. Osnovne zahteve za ploščice:
  Obloge

Prednosti suhih zidov

Zakaj natančno drywall? Načeloma je vse preprosto, ker je relativno poceni material za zaključek s številnimi prednostmi, na katere lahko postavite kakovostno ploščico. Z uporabo pločevinastih plošč lahko naredimo veliko - ne le, da bi ustvarili povsem ravno površino pod ploščico in skrili komunikacije, temveč tudi izolirali steno, zvočno odpornost, izogibali se veliko umazanih in prašnih postopkov za pripravo stene pod ploščico in ometanje. Zdaj preprosto z ustvarjanjem okvirja za postavitev mavčne plošče in polaganjem vseh materialov, ki so potrebni za izboljšanje kakovosti stene ali predelne stene v njej, lahko takoj začnete dokončati ploščice.
  Obloge

Razporeditev ploščic in ploščic za polaganje

V nasprotju z istim sovjetskim časom se je pojavila velika raznolikost, tako sama plošča kot tudi risbe na njej, razpoložljivost sodobnih gradbenih materialov pa bo to ploščico trajno pritrdila na stene na tleh in, če želite, na stropu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty