niedziela, 16 września 2018

DIY car painting

  DIY car painting

Točke nadzora v procesu barvanja avtomobila

Veliki plus v slikarstvu je prisotnost posebne komore ali prostora, v katerem je minimalen prah in nič ne pade s stropa. Preden barvate avto, ga morate razstreliti iz prahu, nato ga prekriti in zalepiti s pokrovom, barvnim papirjem in lepilnim trakom. Nato razmastite površino z anti-silikonom.
  DIY car painting

Nasveti in triki za slikanje avtomobilov

Priprava avtomobila za slikanje

Pri pranju avtomobila se cesta umazanija odstrani iz telesa z detergentom in vodo. Bitumen in maščobne madeže je treba odstraniti s posebnimi izdelki, ki se prodajajo v vsaki avtomobilski trgovini ali s pomočjo belega duha. Vendar je strogo prepovedano uporabljati bencin in druga topila.
  DIY car painting

Predhodne priprave za slikanje avtomobila naredite sami

Najprej je potrebno temeljito odstraniti vse obstoječe onesnaževanje s karoserije, pri čemer je treba posebno pozornost nameniti mastnim madežem in sledi bitumna. Kot pomožne sestavine uporabite gospodinjske detergente in belega žganja ter popolnoma izogibajte uporabo močnih topil in bencina.
  DIY car painting

Pripravite avto za slikanje

Pazljivo ga oprati iz vseh vrst umazanije, prahu, peska, mastnih madežev itd. Znebite se napak, korozije, žetonov, s posebnimi sredstvi. Ne uporabljajte redčila ali benzina. Čistejša površina, lažje bo barva padla.
  DIY car painting

Popravilo in slikanje avtomobilov na spletnem mestu Sam Avtomaster!

Popravljanje karoserije in barvanje avtomobila z lastnimi rokami, to je prednostna usmeritev mesta Sam Avtomaster. Pravilno popravilo in barvanje avtomobila sami je težka naloga, zlasti za začetnike. Tudi če obstaja dobra brizgalna pištola, močan kompresor in moderni varilec, to ni zagotovilo, da se bodo kakovostna popravila in barve iztekle. Poleg orodja in opreme boste potrebovali dobro znanje, pa tudi prakso in prakso.
  DIY car painting

Kdaj je potrebno slikati avto?

Slikanje avtomobila se lahko zgodi, če ste se pravkar odločili spremeniti ali posodobiti barvo vašega avtomobila, v vseh drugih situacijah pa popravite posledice nesreče. To pomeni, da ni vedno mogoče narediti samo ene slike.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty