wtorek, 18 września 2018

Vlečenje v klet

Gradimo klet z lastnimi rokami

Kletna tla so del stavbe, ki je delno ali popolnoma zakopana pod tlemi. Klet je ponavadi opremljen s pomožnimi prostori ali garažo, vendar nekateri projekti vključujejo napravo v kleti kopeli, savno ali celo telovadnico z bazenom. Pri hišah, zgrajenih na majhnih parcelah ali na pobočju, je pritličje preprosto nenadomestljivo - omogoča vam bistveno povečanje uporabne površine stavbe, ne da bi širili gradbišče.
  Vlečenje v klet

Gradnja kleti - cena

Vsaka oseba, ki se je odločila za gradnjo hiše, želi dvigniti več nadstropij, zgraditi garažo in druga uporabna področja. To težavo lahko rešite z gradnjo kleti v hiši. Njena cena bo draga, vendar bo še vedno manjša kot dviganje tal. Višina ničelnega razreda, lahko izberete na zahtevo razvijalca.
  Vlečenje v klet

Obmazochny ali okleechnaya hidroizolacijski kleti: izberite metodo

Vsaka hidroizolacija se izvede v dveh slojih. Izbira materialov, s katerimi je izvedena hidroizolacija kleti, je odvisna od prisotnosti ali odsotnosti podtalnice. Vse vertikalne in vodoravne odseke sten kleti in temeljev v stiku z zemljo je treba prekriti s hidroizolacijo. Hidroizolacija sten in tla kleti se izvaja izključno zunaj stavbe, notranja stran hidroizolacije ni pokrita.
  Vlečenje v klet

Kaj zgraditi stene kleti?

Začnemo z gradnjo sten kletnega dna po 28 dneh od trenutka, ko se blazina prelije. Vsi materiali niso primerni za zidane zidne zidove kleti. Izogibati se je treba materialov, kot so celični beton in keramični bloki z velikim prostim prostorom. Najpogosteje uporabljeni:
  Vlečenje v klet

Vrsta fundacije "Pritličje"

Izbira projekta hiše v državi, pogosto bodoči lastniki postavljajo vprašanje o potrebi po kleti. Klet bistveno poveča uporabno površino koče. Poleg tega je njegova naprava pogosto neizogibna med gradnjo na območjih s težkim terenom (velikim nagibom). V drugih primerih izbira ostaja v presoji bodočega lastnika.

Kako zgraditi pritličje?

Začetna stopnja gradbenih del vključuje namestitev rapka z naknadno uporabo oznake višine na njem. Nadaljnja gradbena dela se bodo izvajala s sklicevanjem na to točko. Po tem se označijo osi prihodnje hiše in začnejo kopati jarko. Pred začetkom izkopavanja je treba določiti način dampinga. Možno je, da bo del zemlje potrebno odstraniti iz mesta. V primeru, da ima zemljišče naklon, se lahko za izravnavo ploskve in izrabo umetne olajšave z uporabo geoplastike uporabi dodatna tla. Pri pripravi jame lahko razmislite tudi o tem, kako bi zemljo pripeljali do ustreznega tipa, kar vam bo v prihodnosti pomagalo pri prihranju časa in denarja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty