środa, 19 września 2018

Serija montažnih hiš 9 nadstropij

  Serija montažnih hiš 9 nadstropij

Vrste hiš v Sankt Peterburgu

V našem članku najdete vse priljubljene vrste hiš v St. Petersburgu in ugotovite, kako se razlikujejo med seboj. To je nekakšna prevara, ki vam bo pomagal hitro dobiti informacije o hiši ali določiti iz fotografije, kakšno vrsto naj bi želela hiša.
  Serija montažnih hiš 9 nadstropij

Panelne hiše devetdesetih let prejšnjega stoletja

Za to obdobje je značilno rušenje starih petih nadstropnih zgradb in gradnja visokih stavb na 17 in 25 nadstropjih. Leta 1995 se je začela gradnja na opečnatih hišah s trikotniki, pa tudi z monolitnim jedrom. Tipične hiše iz 90-ih let so serije I-521a, 25, 108, 97.

Panel hiše 504D serija St. Petersburg

Moderne panelne hiše standardne serije 504D imajo izboljšano postavitev. V primerjavi s svojo predhodno spremembo (504 - 5 etazhki), ki se je začela graditi v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, sodobna postavitev ponuja prostorno kuhinjo: od 13,5 m2. v enoposteljni in 11,8 m2. v dvosobnih apartmajih. Poleg tega se je v sodobni izvedbi v kopalnici pojavil predal za namestitev pralnega stroja, enosobni apartmaji dodali balkone in balkone, načrtovanje dvonamestnega apartmaja serije 504D pa vključuje dva balkona namesto enega, dvigalo in odlagališče za odpadke (9 nadstropij in nad hišo).
  Serija montažnih hiš 9 nadstropij

Niz nizkih rast hiš "Bekeron"

Edinstvena serija nizkohodnih stavb, ki so pogoste v Moskvi na območju Yuzhnoye Butovo in Marino. Edinstvenost "Bekrona" je, da gre za stavbo s širokim korakom nosilnih sten (6 m), velikimi površinami stanovanj, manjše število nadstropij in hkrati ploščo. Prve hiše so se pojavile leta 1995, gradnja pa se je nadaljevala tudi po letu 2000.
  Serija montažnih hiš 9 nadstropij

Stanovanje za prodajo: z ali brez možnosti

Obstaja veliko stanovanj na trgu danes, in je nekaj kupcev: po ocenah realtors, je 1 kupec na 10 apartmajev. In ko je veliko blaga, imajo kupci izbiro. Kako pridobiti pozornost kupca v tako težkih razmerah in še vedno skleniti dogovor?
  Serija montažnih hiš 9 nadstropij

Ponovni razvoj v panelnih hišah serije 83. in 134. serije

"Komsomolskaya Pravda" priporoča. Kako narediti obnovo v panelu "izboljšave" serije 83 in v nizu visokih 134 serij (16-zgodba stavbe).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty