czwartek, 20 września 2018

Zunanji zaključek hiše

  Zunanji zaključek hiše

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanji zaključek hiše

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilna - imeti morate vsaj oddaljeno predstavo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Zunanji zaključek hiše

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Zunanji zaključek hiše

Zunanjost hiše iz bar - izvirne ideje!

Vsak lastnik stanovanj ve, da hiše, zgrajene iz lesa, še naprej krčijo za pet do šest let. Če ste po gradnji strukture uspeli polirati drevo in ga pokriti s posebnim lakom, ki ga ščiti pred razgradnjo in razpadom, potem je v času, ki je dovoljeno krčenje, ta postopek ponoviti vsaka 2 leti, sicer bodo zunanji zidovi gnili.
  Zunanji zaključek hiše

Soočanje s fasado gaziranih betonov, bloki plina silikatnih blokov

Če je v prihodnosti načrtovano opečati stene blokov, potem je treba pogoje za to ustvariti na stopnji polaganja temeljev. Širina podstavka mora biti taka, da se opeko in bloki lahko hkrati obdržijo na njem. Prevleka obrnjene zidove s polkupnim opekom iz temeljev ne sme biti večja od 30 mm.
  Zunanji zaključek hiše

Materiali za fasade

  • Materiali iz pločevine, kot so DSP (cementne vezane plošče), OSB (usmerjene plošče), se uporabljajo za zaključevanje sten in obloge okvirja za utrjevanje;

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty