wtorek, 18 września 2018

Načrtovanje kompleksnih kopališč

  Načrtovanje kompleksnih kopališč

Projekti kopeli z bazenom

Če se gradnja kopalniškega kompleksa prenese v roke specializirane gradbene organizacije, lahko vsak manjši dodatek k projektu pretvori v znatne finančne izgube. Vendar pa ne smete skrbeti za visoke stroške in se osredotočiti na svoje želje in priložnosti, če se odločite za samostojno izgradnjo kopalnice z bazenom. Projekt kompleksa kopel bo veliko cenejši, če ga sami zgradite.
  Načrtovanje kompleksnih kopališč

Možnost št. 2 projekta te kopalnice z bazenom

Odkar Ta kopalni projekt se je izkazal kot zelo priljubljen med tistimi, ki iščejo podoben kompleks, novi naročnik je na podlagi tega naročil, da zgradi gostišče ali studio stanovanja za osebje in preoblikuje kopel, kar smo naredili, in si lahko ogledate spodnji rezultat:
  Načrtovanje kompleksnih kopališč

Kaj je vključeno v niz dokumentov

  • Arhitekturne in gradbene risbe [glej spodaj]
  • Dodaj. niz risb brez licence (kopija za graditelje) **
  • Skice za risbe [za celoten sklop glej spodaj]
(**) Potni list projekta in dodatki. Niz risb brez licence (kopija za graditelje) se ne prodaja ločeno od glavnega nabora.
  Načrtovanje kompleksnih kopališč

Projekti kopeli z bazenom

Seveda so najbolj privlačni projekti kopališkega kompleksa z bazenom, vendar za njihovo gradnjo morate najeti strokovnjake, ker sami ne morete izdelati take kopalnice brez potrebnega znanja. Vendar pa bodo zaposlitev gradbenih delavcev zelo slabo vplivala na denarnico, in če ste na kakršenkoli način omejeni s proračunom, je najbolje, da brez bazena.

Načrtovanje in značilnosti kopalnega kompleksa

Skupna velikost kopališkega kompleksa je dovolj impresivna - 5x8 metrov, vendar stavba ne izgleda preveč masivna ali težka, tako da ne pokvari splošnega videza mesta. Zunanja terasa v savno dopušča lahkotnost in lahkotnost, zaprta gazeba s panoramskimi okni pa je idealna rešitev za poletno hišo ali deželo. Tak projekt kopeli velja za vredno možnost, da zadovoljijo vse goste, ker kompleks za vse vrste počitniških hiš:
  Načrtovanje kompleksnih kopališč

Kako izbrati pravo vrsto?

Arhitekturne pisarne ponujajo pripravljen razvoj z razširitvijo in lahko oblikujejo tudi individualni načrt. Pri izbiri primernega tipa arhitekturnega videza je potrebno izhajati iz velikosti garderobe, parne sobe, verande, jedilnice, gostinske sobe in števila ljudi, ki bi se morali prilegati njih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty