poniedziałek, 17 września 2018

Membranska naprava

  Membranska naprava

Obseg uporabe in vrste materialov

Vgradnja membranske strehe je na prvem mestu po povpraševanju pri postavitvi ravnih streh in streh z majhnim nagibom. Možnost polaganja membrane brez demontaže, ki je izgubila zanesljivost strešne kritine, bistveno poenostavi in ​​zmanjša stroške popravila strehe.
  Membranska naprava

Membranska kritina: tehnologija polaganja ↑

Za večino polimernih strešnih kritin se uporablja varilni spoj. To je najbolj zanesljiva oblika pritrdilnih krpe. Za to uporabite ročno ali avtomatsko opremo, ki omogoča varjenje vročega zraka. Nekatere membrane so povezane samo s posebnimi topili ali lepilnimi trakovi. Drug način za montažo: mehanski. Pri tem prekrivajte vsaj 12 cm, pritrdite vijake s samosesalnimi vijaki s posebnimi dodatki, pritrdilne točke so varjene.
  Membranska naprava

Vrste membranskih strešnih kritin

Membranska streha je razdeljena na tri vrste:
  1. PVC membrana
  2. EPDM membrana
  3. TPO membrana
PVC membrana je polivinilklorid (plastificiran polimer), ojačan z bistvenimi vlakni. V proizvodnem procesu dodamo 45 odstotkov plastifikatorjev za elastičnost in odpornost na visoke temperature. Če ne bi vedel, kaj sestavlja PVC membrana, bi definiral tako močno in zelo prilagodljivo plastiko.
  Membranska naprava

Stroški membranske strehe

Natančen strošek lahko pokličete, odvisno od tega, kako narediti membransko streho na določeni strukturi. Treba je oceniti z navedbo materialov, gradenj in njihovega obsega. Običajna primerjava cen je nesmiselna, na primer se domneva, da je ta vrsta strešnih kritin 35% dražja od nestanovanjskih premazov iz bituminoznih materialov. Vendar pa je treba razumeti, da so membrane zložene v eno plastjo in da je cena razporeditve minimalna. V kombinaciji z dolgo življenjsko dobo dejanska razlika postane manj pomembna.
  Membranska naprava

Kaj je membranska streha

Membranska tehnološka ali faltsevaya streha - to je najnovejši in ultra moderen premaz, ki tvori brezšivno površino na strehi. Glavna prednost takšne strehe je vsestranskost, uporablja se na kolkih, podstrešju, poševnih, ravnih in drugih vrstah streh. Poleg tega je skoraj popolna hidroizolacija, ki ne zahteva dodatnih ukrepov za zaščito hiše od vode.
  Membranska naprava

Struktura strešne membrane

Vendar pa se ne le fizične lastnosti membranskih streh razlikujejo od običajne hidroizolacije - tehnologija namestitve tega materiala je zelo preprosta in dostopna. In njegova sestava privlači druge pomembne lastnosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty