wtorek, 18 września 2018

Fasadne tirnice to storite sami

  Fasadne tirnice to storite sami

Izračunajte količino stranskih in drugih materialov

Bolje je, da kupite plošče, ki so nekoliko daljše od dolžine stavbe: ponavadi šest metrov. Površina takšne plošče je 1.37 m² (širine 0.229 m). Sedaj morate narediti shematično risbo (z vsemi dimenzijami) stavbe z ločenimi slikami vsake stene fasade. Ta risba naj določi, kje in kakšne plošče bodo nameščene, kako racionalno razporediti oblogo. Območja vseh sten, pa tudi okna in vrata se upoštevajo pri izračunu. Poleg tega je potrebno določiti površino žlebov in število končnih trakov (začetni trakovi, zunanji koti, robovi za robljenje), pa tudi število samoreznih vijakov in kovinski profil za izdelavo letve.
  Fasadne tirnice to storite sami

Prednosti namestitve vinilne strani

Obloge s tesnilom z izolacijo so primerne za vse vrste stanovanjskih zgradb iz pena betona, gline in sendvič plošč. Majhna teža konstrukcije ne bo obremenila na temelju, zato se obloge uspešno uporabljajo pri starih hišah. Priljubljenost tiru je zaradi nizke cene, trajnosti, bogate izbire barv in tekstur ter enostavnosti in enostavnosti namestitve.
  Fasadne tirnice to storite sami

Priprava in predhodni izračuni

Zaporedje dejanj je skoraj enako za vse vrste materiala. Nekatere razlike imajo namestitev kleti zaradi velikosti plošč. Če želite namestiti stransko stran na zunanji površini sten, boste potrebovali naslednja orodja: univerzalni ročaj s finimi zobmi in škarjami za kovine, izvijač, kladivo, klešče, trak z dolžino najmanj 8 metrov, raven, konstrukcijsko vrv in svinčnik. No, če bo v službi pomagal partner.

Sorte stranskih plošč

Pred nadaljevanjem obloge fasade hiše se morate seznaniti s sortami stranskih plošč in preučiti značilnosti materiala, iz katerega so izdelani.
  Fasadne tirnice to storite sami

Primeri tlorisov za dekoracijo doma

Zaključna fasada zasebnih hiš se izvaja na dva načina. V prvem primeru se uporabljajo posebne N-tirnice. Istočasno se robovi tirnice poganjajo v utore H-tirnice. Odhod tu ni potreben.
  Fasadne tirnice to storite sami

Možnosti dodelave stranskih tirnic

Sodobni trg gradbenih materialov ponuja potrošniku najširšo izbiro različnih elementov za zunanjo dekoracijo zasebnih hiš in vikend. Za kakovostno izbiro je potrebno izvesti temeljito analizo obstoječih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty