wtorek, 25 września 2018

Dokončanje fasad zasebnih hiš

  Dokončanje fasad zasebnih hiš

Vrste fasadnih konstrukcij

Poleg tega je pri izbiri fasadnega materiala potrebno upoštevati, iz česa zgrajena zgradba, odvisno od načela organizacije fasadne dekoracije. Na primer, za lesene hiše je priporočljivo opremiti prezračevano fasado.
  Dokončanje fasad zasebnih hiš

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:
  Dokončanje fasad zasebnih hiš

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Dokončanje fasad zasebnih hiš

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Dokončanje fasad zasebnih hiš

Obloga fasade z ometom

To je eden najstarejših načinov rafiniranja in izolacije fasade. Sodoben omet vam omogoča ustvarjanje teksturnih površin, ki jih lahko pozneje obarvate. Glavni namen ometa - poravnava sten. Danes se za te namene uporabljajo različne mešanice gradbenih materialov: cementno-peskovna malta, mešana mavca ali apnena malta. Zaščita zunanjih sten je precej dolgotrajen proces. Za popoln rezultat morate uporabiti mešanico primerne sestave in lastnosti.
  Dokončanje fasad zasebnih hiš

Fasade iz naravnega in umetnega kamna

Naravni kamen je bil prej uporabljen za postavitev zgradb, hiše so bile izdelane iz trajnega in lahko služijo več stoletij. Relativno pred kratkim so se začele proizvajati obrazi. Poznavalci naravne naravnosti, dajejo prednost tej različici stenske dekoracije. Okolju prijazen kamen je čim bolj naraven v okoliški pokrajini. Okrašena hiša s takšnim materialom izgleda zelo lepa in draga. Poleg tega je kamen trpežen in zelo trpežen, odvisno od debeline, nosi različne stopnje, ogrevanje učinek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty