czwartek, 27 września 2018

DIY zidane zidane

  DIY zidane zidane

Zidarstvo notranjih predelnih sten in povezanih sten

Konstrukcija notranjih pregrad in konjugacija sten se izvede s pomočjo fleksibilnega priključka iz nerjavečega jekla. Vgrajen je v križišču sten in predelnih sten. Material je nameščen na obeh koncih v obeh stenah. Kot rezultat, bi morali imeti šiv, ki je pritrjen z nohti. Priporočam zlaganje povezav v vsako drugo vrsto blokov, da bi zagotovili zanesljivo povezavo sten hiše.
  DIY zidane zidane

Vrata in okna nadvore

Naša hiša betonskega betona raste, približujemo se skakalcem. Potrebujemo jih, da okrepimo steno nad odprtino vrat ali oken, tako da se nadaljnja konstrukcija ne zruši. Narediti jih je mogoče na več načinov:
  DIY zidane zidane

Izberite pravi aeroservit

Pomemben sestavni del tega materiala je, da se od plinastih silikatnih blokov razlikujemo, da ne vlije vlago vase. Bloki za udobje se izdajajo s poglabljanjem dna. Proizvajalci so izumili jezik in žleb za udobnost spajanja blokov, zato se ne uporablja za nanašanje lepila na spoje, kar privarčuje porabo lepila.
  DIY zidane zidane

Gradnja hiše gaziranega betona

Gradnja katere koli stavbe se začne z osnovo. Za 1-2-nadstropno stanovanjsko hišo je dovolj globine temeljev 1,8 m in širine 40 cm. Kopali smo luknjo za temelj vzdolž celotnega perimetra in izračunamo volumen betona.
  DIY zidane zidane

Gazirani beton: podrobnosti novega predstavnika gradbenega materiala

Danes trg gradbenih materialov nam ponuja široko paleto različnih možnosti. Izbira je odvisna samo od vaših okusov in finančnih zmožnosti. Konzervativci bi raje dajali prednost časovno preizkušenim klasičnim predstavnikom gradbenega materiala. In morda so prav. Ampak ali je vredno zaupati sodobnim novostim, kot je gaziran beton? Poskusimo ugotoviti.
  DIY zidane zidane

Samonožen gletar za aerated concrete

S pomočjo lopaticice se nanese in izravnava malta, ki drži blokade aeracijskega betona. Gre za zajemalko, na vrhu, ki ima vrsto zob. Širina tega orodja se mora ujemati z velikostjo blokov, s katerimi se uporablja. To omogoča ne le zmanjšanje porabe lepila, temveč tudi natančneje in hitrejše izdelavo polaganja. S pomočjo lopaticice se aplikacija in nivelacija malte izvede v enem gibanju

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty