piątek, 28 września 2018

Raztegnite stropno napravo

  Raztegnite stropno napravo

Priprava za namestitev raztegljivega stropa

Preden prevzamete najbolj zanimivo stvar - namestitev stropnih stropov, morate napeti in narediti vse grobo delo, preden osvobodite sobo iz pohištva, ki morda ne nosi povišane temperature iz toplotne pištole. Bodite prepričani, da poravnate stene, ometa ali sheathe drywall, odvisno od vaših idej. Prepričajte se, da so vogali ravne, ne pa zaobljene. To vam bo omogočilo natančnejše merjenje obsega prostora in olajšanje namestitve.

Pripravljalna faza pred namestitvijo razteznih stropov

Preden začnete z delom, morate pozorno preučiti zgornjo mejo. Vse, kar se izliva iz njega, ali pa lahko pade, je treba odstraniti, da bi se izognili deformaciji novega premaza v prihodnosti. Za razliko od pritrjevanja stropov v stanovanju je njihova vgradnja v zasebne hiše lahko zapletena zaradi prisotnosti lesenih podov, zaradi katerih nastanejo nekatere nepravilnosti. Da ne bi napihnili razteznega stropa in veter ga ni hodil, je treba s pomočjo montažne pene zapreti vse luknje in reže. Bodite previdni, da med stropom in stenami ni praznih prostorov, če so še prisotne, jih je treba tudi odpraviti.
  Raztegnite stropno napravo

Zgodovina razteznih stropov

Prototip stropnih stropov se lahko šteje za starodavno rimsko tehnologijo, v kateri je bila naprava izdelana v tkanini, ki se razteza nad stropom hiše. Material je bil izbran glede na barvo prostora in se je spremenil, ko se je zgornja meja zbledela in je bila pokrita s prahom.
  Raztegnite stropno napravo

Montažna shema

Tehnologija raztegljivega stropa PVC folije je približno enaka. Na obodu prostora na isti ravni postavite bagueto - profil, ki izvaja montažne in dekorativne funkcije. Nato razstavite platno bodočega stropa in njegove vogale so pritrjene na baguete.
  Raztegnite stropno napravo

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Vprašajte ga zdaj!

* Vaš e-poštni naslov je potreben za pošiljanje obvestila o odgovoru. Ne objavljamo osebnih podatkov uporabnikov na naši spletni strani.
  Raztegnite stropno napravo

Čas in značilnosti namestitve stropa

Enostavna namestitev je ena od glavnih prednosti stropnih stropov. Ko jih namestite, se ne pojavi prah ali umazanija, po obdelavi obrtnikov ni treba opravljati splošnega čiščenja. Poleg tega celoten proces ne traja veliko časa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty