wtorek, 25 września 2018

Predelne stene po sistemu Knauf

  Predelne stene po sistemu Knauf

Vrste predelnih naprav

Zakaj natančno Knauf? Ta znamka je znana mnogim, toda pri popravilu se vsi ne odločijo za nakup materialov te blagovne znamke, saj se bojijo, da presežejo predvideni proračun. Razmislite o napravi pregrad iz Knaufovih listov, boste razumeli, ali je ta metoda vaša, zakaj je to izjemno in koliko bo to stalo za popravilo tega sistema.
  Predelne stene po sistemu Knauf

Montaža razdelkov mavčnih plošč, ki jih izvaja sistem "Knauf" - podrobna navodila po korakih

Vgradnja pregradnega sistema Knauf je treba začeti med zaključno gradnjo, vendar pred izgradnjo čistih talnih oblog po zaključku vseh "mokrih" gradbenih procesov v trenutku, ko je ožičenje različnih električnih in vodovodnih vodov in sistemov dokončano. Delo je treba izvesti v suhi sobi, pri normalni vlažnosti in pri temperaturi najmanj +15 stopinj.
  Predelne stene po sistemu Knauf

Vrste mavčnih plošč

Odvisno od vrste uporabljenih materialov in njihove sestave se lahko vse predelne stene, izdelane s suhimi konstrukcijskimi metodami, razdelijo na strukture:
  Predelne stene po sistemu Knauf

Predelne stene sistema Knauf: prednosti in slabosti, lastnosti uporabe

Pri gradnji sten in notranjih predelnih sten se pogosto uporabljajo sistemi Knauf. Pri izdelavi enotnega notranjega dela ali izvedbe celotnega projekta popravila in gradnje je treba upoštevati natančno tehnologijo. Vsak proizvajalec ustreznih materialov, zmesi in delov daje številna priporočila o uporabi svojih izdelkov, pri čemer lahko doseže pričakovani učinek med delovanjem in se prilega v okvir zagotovljenega obdobja uporabe končnega izdelka. Razdelitve sistema Knauf se lahko štejejo za enega najpomembnejših primerov na trgu gradbenih proizvodov, kjer zgornji aksiom resnično deluje.
  Predelne stene po sistemu Knauf

Faze vgradnje predelne stene z mavčne plošče C111.

Priporočamo, da se pred namestitvijo čiščenja tal izvedejo namestitve predelnih sten, če so vsi mokri postopki že opravljeni v pogojih običajne vlažnosti. Temperatura v prostoru ne sme biti manjša od 10 ° C. Če ima prostor visoko vlago, je priporočljivo uporabljati pločevine GKLV, odporne proti vlagi.
  Predelne stene po sistemu Knauf

Knauf septum listi GKL: kaj so

Knauf particije so lahko drugačne. Namestijo jih v različnih prostorih, z različno zvočno izolacijo, za različne namene. Predelne stene so lahko različne vrste in so razdeljene glede na določene parametre.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty