czwartek, 27 września 2018

Kjer naj bi se vhodna vrata odprla ob požaru

  Kjer naj bi se vhodna vrata odprla ob požaru

Druga vprašanja o tej temi

  • Drsna vrata na steno? Stene so najverjetneje narejene iz suhih oblačil, v garderobi, polnejo pa jim police in obešalniki z oblačili. Majhna garderoba, a stena, v katero želite potiskati vrata, ima obremenitev - police so bile obešene, itd., V prihodnosti z oblačili.. to pomeni, da bodo še bolj obremenjeni. Zanima me prednosti in slabosti dizajna, življenja, proizvajalcev opreme in njegovih...
      Kjer naj bi se vhodna vrata odprla ob požaru

    Na kakšen način naj bodo vrata odprta?

    To vprašanje postavlja skoraj vsakdo, ki se odloči za nakup nove enote vrat. Na to ni nobenega nedvoumnega odgovora, saj je treba upoštevati nekatere značilnosti stavbe, v kateri bodo nameščena vhodna vrata, pa tudi obstoječi gradbeni standardi in pravila ter zahteve Ministrstva za izredne razmere.
      Kjer naj bi se vhodna vrata odprla ob požaru

    Kako so požarna varnostna vrata razvrščena?

    Najprej se pogovorimo o kakšnih modelih požarne zaščite. Vrata so različna izdelava materiala, oblika in drugi parametri. V tej zadevi se posebna pozornost nameni ob strani njihovega odpiranja.
      Kjer naj bi se vhodna vrata odprla ob požaru

    Pravilo 1: vrata bi se morala odprla iz manjše sobe v večjo.

    Na primer, v kopalnici ali garderobi, ki se odpira navznoter in ne navznoter, ne bo zajel dodatnega prostora v že majhni sobi. Poleg tega zunanja odprtina vrat v kopalnico naredi kopalnico bolj varno, če se nekdo slabo počuti, in če pade na tla, lahko zaklene vrata.
      Kjer naj bi se vhodna vrata odprla ob požaru

    Zahteve za strokovnjake pri namestitvi vrat

    Inštalacijska dela morajo izvesti izkušeni strokovnjaki, ki lahko uporabljajo zapletena električna orodja, imajo izkušnje z orodjem za tesarstvo in imajo znanje pri delu z lesom in kovino. Vse to je potrebno zaradi dejstva, da vrata na objektih nimajo vedno značilnosti, ki jih je določil kupec, včasih pa je treba blokado vrat prilagoditi velikosti odprtine neposredno na objektu. Poleg tega je treba pritrditi v dodatno opremo, ki zahteva določene veščine.

    Pravila za vgradnjo notranjih vrat in kje naj se odpirajo

    Pri nameščanju notranjih vrat so glavne zahteve neoviran izhod iz prostora v izrednih razmerah. Normi ​​in pravila gradnje (SNiP) odgovorijo na vprašanje, kamor bi morali odpreti vrata za notranje prostore.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty