sobota, 29 września 2018

Gradbišča Moskva 2016

10 razlogov za delitev premoženja pred poroko

V Rusiji ni običajno sklepati pogodb za sklenitev zakonske zveze: praviloma je za ljubitelje neprimerno, da bi se pred poroko razpravljali o materialnih zadevah in delitvi nepremičnin, se zdi, da se taka težava ne bo pojavila...
  Gradbišča Moskva 2016

O razstavi

Razstavljavci imajo priložnost ponuditi svoje izdelke velikemu številu poslovnih obiskovalcev, ki se zanimajo za nakup gradbenih materialov in gradnjo končnih materialov. 64.490 ljudi iz 81 regije Rusije je obiskalo razstavo Worldbuild Moscow / MosBuild 2017.

  Gradbišča Moskva 2016

Brez prestopanja: razvijalec na spletu

Veliko sekcij spletnega foruma, na katerem so razpravljali o težavah najemnikov Tsaritsyna, so zaprta od radovednih oči. Na primer, ne vidite delov "Napredek gradnje Tsaritsyno-2". Če želite dostopati do razprav, se morate registrirati in za to morate vnesti številke hiše in razdelek, kjer ste kupili stanovanje. Nato bo podatke preveril oddelek za odvoz NDV in morda boste lahko komunicirali na spletu. Nisem dobil tega privilegija - očitno je bila preverjena verodostojnost informacij. Očitno, nenavadni so tukaj. To ostro nasprotuje forumom drugih razvijalcev, ki so odprti za potencialne kupce. Na uradni spletni strani HIC je večina novic na voljo samo udeležencem v skupni konstrukciji.
  Gradbišča Moskva 2016

Kličejo se pogoji za odpiranje novih postaj v moskovski metro

Glavno delo na novih postajah Lyublinsko-Dmitrovske linije moskovskega metroja naj bi bilo zaključeno pred koncem leta. Po njihovem zaključku bo potreben še dva ali tri mesece za zagon v novem oddelku.
  Gradbišča Moskva 2016

Metro v Balashikha: možnost gradnje in značilnosti

Metro postaja v klasični obliki v Balashikhi je skoraj nemogoča. Vendar pa obstaja dobra osnova za oblikovanje tako imenovane svetlobne metro. Lokacija naselja in že obstoječe ceste omogočajo ne le zagotovitev pristojnega prevoza prebivalcev, temveč tudi vključitev poravnave v projekt združitve 4 glavnih letališč: Vnukovo, Sheremetyevo, Zhukovsky in Domodedovo.
  Gradbišča Moskva 2016

Veselov Kirill Aleksejevič

Leta 2008 je diplomiral na univerzi v Nottinghamu (Univerza Nottingham) z diplomo iz managementa. Licenco združenja certificiranih potrjenih računovodij (ACCA).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty