środa, 26 września 2018

Soočanje keramičnih ploščic

Prednosti pločevine

Ta način dekoriranja stopnic je eden od dekorativnih, a sočasno pa ploščica opravlja tudi veliko drugih uporabnih funkcij. Zahvaljujoč temu lahko izpostavimo številne prednosti obrezovanja ploščic:
  Soočanje keramičnih ploščic

Priprava površine

Priporočamo uporabo ploščic za lestve na betonskih in opečnih modelih. Kljub temu lahko kompetentno pripravite in lesene korake. Obstajata dva glavna pogoja: brez krčenja in enakomernosti površine. V obeh primerih je za zagotovitev teh zahtev potrebno predhodno povezavo. Za betonsko stopnišče je dovolj, da nastavite opaž in napolnite korake s samonivelirno maso s tanko plastjo.
  Soočanje keramičnih ploščic

Polaganje ploščic na stopnice s previsom

Najpreprostejši in najcenejši način obrnitve robov stopnic je postaviti sprednje ploščice dezena z majhno, enako debelini ploščic, ki so previsne nad robom korakov. V tem primeru mora biti prednji rob ploščic tekalne površine zastekljen.

Soočanje z lesenimi stopnicami

Dokončanje lesenih stopnic se izvaja s pomočjo visokokakovostnega, posebnega premaza, ki se najprej nanese in nato varno pritrdi na površino samega koraka. Poleg tega velja za vsa prosta območja med njimi. Potem je vse skrbno zapečateno.
  Soočanje keramičnih ploščic

Soočenje s kovinsko lestev z drevesom z lastnimi rokami

Zdaj razmislite o vrsti obloge, ki popolnoma ne spominja na ploščice in razumete, kako furnirati kovinske stopnice z lesom. To je morda eden od redkih primerov, ko uporaba obloge ne more samo izboljšati estetike arhitekturnega elementa stavbe, temveč tudi okrepiti strukturo, vsaj da bi ji dala dodatno togost. Istočasno pa ne upoštevamo kombiniranih verzij stopnic, kjer so leseni koraki razporejeni vzdolž kovinskega podpornega okvirja, in sicer podloge, v kateri je pritrjena lesena obloga na kovinskem koraku.
  Soočanje keramičnih ploščic

Priporočila o izbiri s katerimi se soočajo materiali in njihovo namestitev

Bolje je, da popravite verande: ploščice ali tlakovanje ploščice?

Trdne plošče za verando so cenejša možnost. Z predstavljivostjo ni manjša od ploščic. Ulično verando se lahko zaključi z zelo preprostimi in vzorčnimi ali reliefnimi ploščicami iz betona in drugih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty