niedziela, 23 września 2018

Stopnje popravljanja verandi

  Stopnje popravljanja verandi

Seznam storitev, ki jih opravljajo popravljalne posadke

Pri vstopu v hišo je lepo videti dobro urejeno in udobno stopnišče. Tudi v novih stavbah je pogosto potrebno opravljati kozmetična popravila. Stanovanjske zgradbe, ki delujejo že več let, redno zahtevajo pozornost v tej zadevi.

Vzdrževanje vhoda

Sedanje popravilo vhoda se imenuje popravilo, ki je izdelano z določeno frekvenco. To je običajno določeno v zakonskih ali lokalnih aktih. To pomeni, da je trenutno popravilo vhoda izvedeno v skladu z vnaprej določenim načrtom in roki. Zato ga je mogoče imenovati načrtovano. Ni vse ZhEKi strogo opravljajo to delo, zato je v prisotnosti HOA veliko lažje nadzirati čas izvedbe načrtovanih del.
  Stopnje popravljanja verandi

Nenačrtovano popravilo vhoda

Remont ali vzdrževanje vhoda se lahko izvede nenačrtovano, kadar je to potrebno. Razlika pri načrtovanih dejavnostih je, da se lahko le del dela opravi iz običajnega dela. Na primer, zamenjava in popravilo posameznih konstrukcij in opreme ali elementov dekoracije. Ne glede na vzroke napak.
  Stopnje popravljanja verandi

Stroški popravljanja verand

Znesek, ki ga morate porabiti za popravila, morate individualno računati. Seveda bo preureditev cenejša od kapitala. Stroški popravila vhoda so odvisni od stopnje obrabe podov, skupne površine, višine stropa in posebnosti popravila. Na primer, za tipično petnadstropno stavbo 50-ih, je vhodni prostor približno 80 kvadratnih metrov, za standardno serijo 600.11 - že 205 kvadratnih metrov. Zato je inženiring v večnadstropnih zgradbah, zgrajenih v sedemdesetih in poznejših letih, bolj zapleten.

Izračun stroškov popravila vhoda

Ocena popravila vhoda se izvede ob upoštevanju načrtovanega obsega porabe končnih materialov in v skladu s projektnim in arhitekturnim načrtom skupne sobe. Izračun stroškov popravila vhoda zajema vse vrste stroškov, ki nastanejo med delom. Poleg tega ocena določa čas izvedbe popravil in zaključnih del.
  Stopnje popravljanja verandi

Obnova vhodov

Danes so številni vhodi opremljeni z interkomom in zunanji strani je težko vstopiti na verandi, pogosto prebivalci teh hiš ljubijo svoje verande, visijo zavese na oknih, dajo cvetje na okence, tretirajo trem kot del svoje hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty