poniedziałek, 24 września 2018

Monolitna hišna tehnologija

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Monolitna hišna tehnologija

Kaj naj zgradim državno hišo

Ko načrtujemo gradnjo, postane vprašanje primarni problem: od česa naj zgradimo zasebno hišo? Vrste materialov za gradnjo na sodobnem trgu so precej raznolike.

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.

Monolitna okvirna hiša: prednosti in slabosti

V zadnjem času se stanovanjska stanovanja v Rusiji hitro povečujejo. To je posledica dejstva, da se nepremičnine štejejo za idealno naložbeno postavko. Še posebej, ko se je ta položaj razvil v državi, je nepremičnina postala zelo priljubljena. Za gradnjo hiš z različnimi tehnologijami. Med vsemi možnimi možnostmi je postala zelo priljubljena tehnologija monolitnih okvirjev, ki ima svoje prednosti in slabosti.
  Monolitna hišna tehnologija

Vse o prednostih monolitne konstrukcije okvirja

Kljub temu, da živimo v dobi novih tehnologij, še ni izumil niti enega, brez vseh pomanjkljivosti. Zato pri izbiri, kaj bi morala biti bodoča enolitna hiša, lastnik pozornost nameni prednosti in slabostim gradbene tehnologije.
  Monolitna hišna tehnologija

Tehnologija gradnje monolitnih hišnih okvirjev

Gradnja monolitnih okvirjev je zahtevana tehnologija gradnje raznih stavb. Dom-stroy želi deliti z vami koristi takšne gradnje. Niso le hitrost, kakovost, odpornost na okoljske vplive, ampak tudi visoka fleksibilnost arhitekturnega načrta konstrukcije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty