sobota, 29 września 2018

Kako položiti ploščice na steno

  Kako položiti ploščice na steno

Polaganje in postavitev

Preden začnete postaviti ploščice na stene ali tla v kopalnici, se morate odločiti za postavitev projekta in ugotoviti, kje bodo končne elemente. V ta namen je priporočljivo, da na začetku izdelate zasnovo na papirju. Pri sestavljanju risb upoštevamo lestvico in natančne dimenzije ploščic. Tako lahko vizualno ocenite stanje in opravite potrebne prilagoditve.
  Kako položiti ploščice na steno

Začetek: projekti, izračuni ↑

Prvič, če je načrtovana prenova prostorov, potem morate najprej začeti projekt, v katerem so označene dimenzije novih predelnih sten, sten in vrat. Prav tako morate analizirati, ali se bodo cevovodi za oskrbo z vodo in kanalizacijo na nek način zaprli, razmislili o prezračevalnem sistemu in vnesli vse podatke v projekt.
  Kako položiti ploščice na steno

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Kako položiti ploščice na steno

Postopek polaganja keramičnih ploščic

Pri tem se konča vsa pripravljalna dela in lahko začnete polagati. Praviloma se polaganje začne z najbolj vidnim kotom kopalnice. Tlačno lepilo se nanese na steno in se razprostira z zrezano lopatico. Nato je rahlo pritisnila ploščico. Podobno zložite naslednjo ploščico. Treba je poravnati šive s plastičnimi križi in zagotoviti, da lepilo ne pade na konce ploščice. Če se to zgodi, je potrebno lepilo odstraniti pravočasno. V nasprotnem primeru se bo v prihodnosti motilo.
  Kako položiti ploščice na steno

Kako položiti ploščice. Polaganje ploščic v kopalnici na steni.

Zdaj se usmerimo neposredno na vprašanje, kako položiti ploščice in opisati postopek polaganja ploščic v kopalnici za ravno steno. Ob poti bom praznoval značilnosti tega procesa za neenakomeren zid.
  Kako položiti ploščice na steno

Kako postaviti ploščice na steno?

Križi se odstranijo, preden se lepilna raztopina končno strdi. Vodoravne črte se preverjajo z vodoravno črto, navpične črte pa se preverjajo z uporabo nivoja. Polaganje ploščic, morate strogo opazovanje ravni. Z uporabo trakov, ravni vsak ploščice. Potrebno je postaviti ploščico po predhodno pripravljeni shemi, saj lahko celo majhna pristranskost uniči celoten vtis.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty