piątek, 28 września 2018

Brusilni brusilnik

  Brusilni brusilnik

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Brusilni brusilnik

Vrste brušenja in njegov namen

Mletje dna samozavestno nadomešča običajno tla. To je zaradi enostavne uporabe, ni potrebe po rednem obnavljanju. Uporablja se v številnih nakupovalnih centrih, trgovinah in skladiščih.
  Brusilni brusilnik

Stopnja faze betona

Stroji za gladkost so ločena linija, drugače mletje helikopterja. Ti stroji se uporabljajo v drugi fazi po uporabi polimerov. To je delo gladilnega stroja, ki pripelje mojstre do končne faze postopka.
  Brusilni brusilnik

Proces brušenja betona

Brušenje betonske površine se izvede šele dva do tri tedne po popolnem sušenju estriha. To obdobje je potrebno, da površina pridobi moč in polno pripravljenost za nadaljnjo uporabo. Betonska mešanica je sestavljena iz granita, marmorja, gramoza in apnenca ter drugih sestavnih delov in če se opravi poliranje, ne da bi čaka popolno sušenje estriha, bo bolgarec preprosto raztrgal ruševine s površine in dobil neenakomeren in obložen premaz.
  Brusilni brusilnik

Tehnološke lastnosti dela

Začetno mletje betonskega dna se izvede čez 3-4 dni po vlivanju, ko je površina že dovolj dobro, da jo lahko zgrabite. Kljub temu je treba na tej stopnji paziti, da ne preveč globoko "zakopavamo", s čimer odstranimo samo izstopajoče nepravilnosti. V nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da se iz zbirke izbrišejo sestavljeni deli.
  Brusilni brusilnik

Kakšna so kolesa za brusilnike za beton in kako jih uporabiti?

Angle mlinček, z drugimi besedami - bolgarščino, ki se pogosto uporablja za rezanje kamna, opeke, keramike in betona. Brusilna kamnita kolesa naredijo dobro delo, a kaj pa težje materiale, kot so granit ali beton? Abrasivni karbidi ali korundni čipi, odlični za rezanje kovin in mehkega kamna, niso primerni za predelavo osnovnega betonskega masiva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty