sobota, 29 września 2018

Kaj je boljši kit za avtomobile

  Kaj je boljši kit za avtomobile

Car kit

Včasih obstajajo situacije, ko obstaja akutna težava pri takojšnjem popravilu avtomobila, vendar za takšne ukrepe ni sredstev. V tem primeru se morate zanašati samo na sebe. Za samostojno delo boste potrebovali naslednje lastnosti: potrpljenje, spretnosti in tudi najpomembnejše - čas. Kiti zahteva skrbno izbiro. Bolje je, da preživite čas, vendar dobili kakovosten rezultat. Tudi pritegnil pozornost epoksi kiti. Epoxy mešanica vam omogoča, da dosežete odlične rezultate pri popravilih avtomobilov.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Vrste avtomobilskih kiti, odvisno od njegovih lastnosti in osnove

Izbira drugih vrst materialov bo omogočila boljšo orientacijo pri vprašanju, kakšno polnilo in kakšno sestavo je bolje izbrati za vsak primer posebej. Vrste kiti, odvisno od lastnosti, predstavljenih v tabeli. 1.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Izravnalni sloj za peskanje

Brušenje se nanaša bodisi ročno (z uporabo posebnega traku ali od papirja) ali z brusilnim strojem. Slednja metoda je bolj praktična in hitrejša, nekatere oblike pa je mogoče natisniti le ročno. Lopatico je treba sprati s topilom in krpo. Po poravnavi telesa ne sme biti korakov na meji plasti kitov, sicer se prašek enostavno ne lahko prelije ali skrči.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Torej, kiti avtomobil: priprava za polnjenje in barvanje.

Začnimo z dejstvom, da je površina skrbno pripravljena in očiščena iz korozije, spojena in pripravljena za gnetenje. Preden začnete, morate poznati glavno pravilo - debelina kitovega sloja ne sme biti večja od 2-3 mm; Debela plast je povezana z neizogibno razpoko, ki se bo pojavila zaradi velikih notranjih napetosti. Pred nanosom vsakega novega sloja se prepričajte, da je prejšnja popolnoma suha.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Faze avtomobilskega kita

Kiti avtomobil z lastnimi rokami je grob in konča. Treba je opozoriti, da debelina sloja kit ne sme presegati 2-3 mm. Če na karoseriji obstajajo resne pomanjkljivosti, je bolje, da jih odpravimo na tuljavo, vendar v nobenem primeru ne uporabimo debele plasti kiti, saj se bo slej ko prej pretvoril v razpoko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty