sobota, 29 września 2018

Kako strešiti strop s suhim zidom sami

  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Oznaka stropa pred oblogo

Po zbiranju vsega, kar potrebujete za popravilo, lahko nadaljujete svojo prvo fazo - označite za kovinske profile, kar bo okvir. Pred tem morate pregledati zgornjo mejo, na katero boste mazali. Če so v njej resne luknje, jih je treba popraviti. Posebno pozornost posvečajte komunikacijskim sistemom: po vrstnem redu namestite cevi in ​​žice, ki se bodo uporabljali za priključitev lestence in svetilk. Celotna površina stropa (vključno s cevmi, če obstaja) je prednostno pripravljena za zaščito pred rjo in plesnijo.
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Kaj je potrebno za polaganje stropa

Mnogi, ki so kupili nov dom ali želijo moderno prenoviti, se morda zanima, zakaj je strop obrezal z ometom? Kakšna je uporaba druge vzporedne ravnine, na kateri je treba porabiti dodatno denar, čas in energijo?
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Vrste mavčnih stropnih sistemov

Osnovni material, s katerim se lahko zgladi strop z mavčno ploščo, je najpreprostejši in najcenejši mavčne plošče ali plošče iz mavčnih vlaken (mavčne plošče, mavčne plošče, mavčne plošče). V pritrdilnih elementih same plošče različnih vrst suhih zidov ni nikakršne razlike. V sistemih profilnih profilov obstajata dve glavni vrsti: enostopenjski in dvostopenjski.
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Kako obložiti strop s suhim zidom z lastnimi rokami?

Kako obložiti strop s suhim zidom - to vprašanje postavljajo številni lastniki. Če nameravate sami namestiti zgornjo mejo, vam bo to navodilo pomagalo pri obvladovanju vseh težavnosti težkega posla. Bodite pozorni na vse točke in vse bo delovalo!
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Poravnajte strop s suhim zidom

Idealno ravno strop, na katerem se pogled preprosto nima nič, da se držijo - ali to ni sanje mnogih lastnikov stanovanjskih nepremičnin? Mnogi od nas postavljajo visoke zahteve na prostore, pri čemer je videz stropa daleč od zadnjega pomena. Ena od rešitev je strop mavčnih plošč. V tem članku bomo postopoma namestili zgornji meji suhih zidov, ne da bi se zatekli k profesionalnim serviserjem.
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Kako zapečatiti šive?

Na zadnji stopnji oblog se zaprejo šivi. Kot je navedeno zgoraj, za zapečatenje šivov je potrebno uporabiti kit. Če želite to narediti, morate kupiti suh kiti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty