czwartek, 27 września 2018

Gradnja zasebnega hišnega projekta

  Gradnja zasebnega hišnega projekta

Prednosti projektov hiš ekonomskega razreda

Praktične prednosti lahko nudijo le izkušeni, visoko usposobljeni in kompetentni zaposleni, ki razvijajo projekte hiš v ekonomskem razredu.

Različne vrste projektov opečne hiše

V katalogu dokončanih projektov najdete hiše različnih velikosti. Imamo različne velikosti, od majhnih hiš in konča s hišami-velikani, ki jih lahko varno imenujemo ključavnice. Vsaka hiša je oblikovana za določen slog, poiščite svojo. Upamo, da vam bo predstavljena paleta projektov hiš iz opeke omogočila hitro izbiro prihodnje hiše. Vsi predloženi projekti so bili razviti v skladu z evropskimi standardi in ruskim SNIP.
  Gradnja zasebnega hišnega projekta

Kakovost in zanesljivost - naš moto

Sodelujemo samo z zanesljivimi in zanesljivimi dobavitelji in proizvajalci gradbenih materialov iz Rusije in drugih držav. Vse najboljše bodo utelešene v vašem prihodnjem domu, ki ne zahteva popravil, vsaj 10 let.
  Gradnja zasebnega hišnega projekta

Ali potrebujem projekt za izgradnjo zasebne hiše?

Ali je mogoče zgraditi zasebno hišo brez projekta? Za pridobitev dovoljenja za gradnjo posameznega hišnega projekta ni potrebno. Ali se je mogoče izogniti resnim tehničnim napakam brez tega in zagotoviti ustrezno kakovost zgradbe? Poskusimo ugotoviti.

Pravila načrtovanja stanovanjske hiše: od koče do koče

Načrtovanje je pomemben korak v izgradnji lastnega doma. Upoštevati je treba, da za predhodno označevanje, pripravo projekta in risanje razporeda diagram potrebujemo ne samo prihodnjo strukturo, ampak tudi spletno mesto. Pred vkrcanjem na temelj in postavitev škatle je potrebno preučiti značilnosti ploskve in pravilno usmeriti hišo na kardinalne točke.
  Gradnja zasebnega hišnega projekta

Pripravljalna faza gradnje

Poslovni načrt se začne s pripravljalnim delom. Izbrano je območje za gradnjo, ki ga je mogoče kupiti kot lastnina od zasebne osebe ali najeti od občinskih organov. Samoupravni organ zemljiškega katastra določa pogoje zakupa zemljišča, pripravi dejanje izbiranja zemljiške parcele, osnutek svojih meja in nato sklene pogodbo o zakupu zemljišča ali premesti premoženje na parcelo. Če še vedno obstajajo prosilci za zemljišče, potem so na dražbi in dražbi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty