czwartek, 27 września 2018

Pregledi luči Bay

  Pregledi luči Bay

Znotraj zalivskih luči

Arhitektura kompleksa

Prva faza zalivskih požarjev je zasnovala Studio 44 arhitekturnega biroja. Zunanjost predmeta dopolnjuje bližino Finskega zaliva. Morske odtenke fasad hiš in loggia se mešajo z okoliškim prostorom. Mimogrede so fasade iz mineralne volne in pločevinaste ploščice.. Istočasno se oblika zgrajenih stanovanjskih stavb razlikuje od klasičnih "škatel" z zaobljenimi siluetami vogalov.
  Pregledi luči Bay

Apartmajsko naselje LCD "Lights of the Bay"

Na ozemlju prve tri hiše kompleksa 2120 apartmajev se nahaja: od enoposteljne do tri-sobne, z različnimi postavitvami. Poleg tega bodo studi- jski apartmaji v stanovanjskih blokih, ki so kot prvi dom primerni za mlade. Njihova skupna površina bo 28-79 kvadratnih metrov. m
  Pregledi luči Bay

Apartmajsko naselje LCD "Lights of the Bay"

Visoke stavbe, zgrajene na tehnologiji opečnate monolitne, bodo sestavljene iz več delov in bodo na območju 30 hektarjev. V eni od stavb bo 8 delov. Geometrija stavb bo prispevala k organizaciji pol zaprtih dvorišč v bližini vsake stavbe. V vsakem nadstropju se nahaja največ 6 apartmajev, samo v prvi fazi bo 2120 apartmajev. Načrtovanje stanovanj v stavbah prve stopnje bo pripadalo gospodarskemu segmentu. Stanovanjsko naselje stanovanjskega kompleksa "Ogni zaliv" glede stanovanjskih površin in postavitev izgleda tako:
  Pregledi luči Bay

Lastna infrastruktura stanovanjskega kompleksa "Ogni zaliv"

Stanovanjska četrt "Požari v zalivu" bo zagotovljena z vso potrebno infrastrukturo. Na prvih nadstropjih stanovanjskih zgradb bodo nastanjeni poslovni prostori: banke, trgovine, pisarne, lekarne, kozmetični saloni itd. V okviru prve faze bomo zgradili dva vrtca.
  Pregledi luči Bay

Kupite stanovanje na nalogu v zasloni LCD Bay

St. Petersburg center za naloge vam ponuja, da kupite stanovanje v stanovanjskem kompleksu "Ogni Gulf" za dodelitev St. Petersburg v enem od ekološko čistih okrožij prestolnice Rusije - Krasnoselsky! Prejel je tako častni naslov zaradi obsežnega urejanja krajine in relativno neškodljivega dela bližnjih industrijskih podjetij.
  Pregledi luči Bay

Aliexpress plesišče plesišče

Aliexpress je najboljše mesto, kjer lahko najdete uporabne plesne dvorane za plesne dvorane. Tu lahko preberete najbolj celovite ocene, ocene in komentarje ljudi, ki so jih kupili in uporabili. Imamo resnične potrošniške preglede različnih vrst plesnih dvoran, vključno s 5 žarki, pregledi diobe gobo projektorjev in več. Naši plesni pregledi plesa vam bodo pomagali narediti najboljši nakup.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty