czwartek, 27 września 2018

Nizka gradnja je

  Nizka gradnja je

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.
  Nizka gradnja je

Strateško zavzemanje za izgradnjo nizke gradnje

V preteklih desetletjih ni bilo veliko pozornosti namenjeno nizkogradnji. Brezpogojna prednostna naloga večnadstropne konstrukcije ni bila predmet razprave in nizko rast, dobesedno in figurativno preusmerjen na periferijo, ki se je razvil predvsem po "preostalem principu", predvsem zaradi navdušenja državljanov od državne podpore. Toda v sodobni Rusiji je gradnja nizke gradnje skoraj polovica (40-45%) celotne stanovanjske gradnje. In v prihodnjih letih se bo njen delež povečal na 60 odstotkov. Približno tretjina obsega je na podeželju, dve tretjini pa v nizko rastočih stavbah v mestih in predmestjih.
  Nizka gradnja je

Nizka gradnja

Sodobno življenje s svojimi hitrimi vzroki povzroča v velikih in srednje velikih mestih vse več zanimanja za primestne nepremičnine, katerih glavni cilj so nizke hiše.

Dražbe za veliko trgovino

Vsaka hiša se začne z zemljiščem, na katerem bo zgrajena. In na tej stopnji so začetniki, ki so v mislih že izumili načrte za vikende, ki so jih zgradili, prvič razočarani.
  Nizka gradnja je

Nizka gradnja - dobre razvojne možnosti

Ni skrivnost, da stari stanovanjski sklad zelo hitro izgubi privlačnost, komunikacije propadejo in postanejo neuporabni, ne da bi omenili dejstvo, da sovjetske postavitve v več pogledih ne ustrezajo več sodobnemu človeku. Danes, v mestu Kirov, nizko rast gradnjo poteka z aktivnim tempo, kjer lahko kupite dobre apartmaje skoraj vsakršnega načrtovanja. Udobni in praktični, so popolnoma primerni za potrebe sodobnih ljudi, saj imajo veliko prostora, dobro panoramsko okno, rafinirano in udobno z dvoriščem.
  Nizka gradnja je

Kako je cena hiše fundacije?

Obstaja veliko vrst okvirnih zgradb, zato je natančna cena osnove za pilote odvisna od uporabljenih materialov in velikosti prihodnje hiše. V drugih primerih se uporabljajo standardni vijačni piloti s premerom 108 mm z rezilom 300 mm, ki so nameščeni na razdalji 3 m drug od drugega.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty