poniedziałek, 24 września 2018

Montaža cene aluminijastih konstrukcij

  Montaža cene aluminijastih konstrukcij

Kakšna je namestitev prosojnih aluminijastih struktur?

Namestitev prosojnih fasad praviloma zahteva delo strokovnjakov, v nekaterih primerih pa se izvaja na visoki nadmorski višini in v težkih pogojih.
  Montaža cene aluminijastih konstrukcij

Montaža aluminijastih konstrukcij

Aluminij je hitro postal priljubljen v gradbeništvu. Vse zahvaljujoč dobrim fizikalnim lastnostim kovine. Iz njega izdelujejo različne modele. Za pisarne - predelne stene, za stanovanja - zasteklitev loggia, za fasade - vitražna okna.
  Montaža cene aluminijastih konstrukcij

Vitražna fasada - najboljša izbira

Modeli aluminijastih vitražskih stekel zagotavljajo veličasten prostor za letenje arhitekturne in oblikovalske domišljije. Zahvaljujoč številnim dodatnim elementom so npr. Ločeni odseki odprtin katere koli oblike, klasične "žrelnice" za prezračevanje, vrata itd., Zastekleno steklo zasteklitve fasad se izvaja na navpičnih, poševnih fasadah različnih oblik in velikosti ter tudi na vodoravnih trgih.
  Montaža cene aluminijastih konstrukcij

Kaj določa stroške pisarniških particij

Od treh dejavnikov: vrste oblikovanja in dekoracije, pa tudi kompleksnosti namestitve. Za ustvarjanje najbolj elegantne, dobro osvetljene in zračne notranjosti uporabljajte brez okvirja CSP particije. So dražji od okvirja, saj se v tem primeru uporabljajo kaljeno steklo in dragi deli.
  Montaža cene aluminijastih konstrukcij

Zakaj kupiti sistem profilov iz aluminija?

Prvič, ker ima aluminijast profilni sistem majhno maso in visoko trdnost. So nameščeni sorazmerno hitro in enostavno, in delujejo brez popravila - že dolgo časa.
  Montaža cene aluminijastih konstrukcij

Pridobitev dovoljenj

    Za organizacijo majhne naprave za proizvodnjo in montažo aluminijastih konstrukcij bo treba pridobiti:
  • potrdilo o proizvodnji;
  • certifikat o skladnosti proizvoda samega;
  • dovoljenje za gradbena in inštalacijska dela.
Za certificiranje proizvodnje je potrebno razviti projekt, s katerim se morate obrniti na sprejem v lokalni upravi, da pridobite dovoljenje. Po predhodni odobritvi vodstva je treba izogniti številnim storitvam - ognjem, sanitarnim, okoljskim, delavskim, vodovodnim in električnim dobaviteljem. Potem, če bomo po potrebi odpravili napake, moramo ponovno obiskati lokalno oblast - za končno odobritev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty