niedziela, 23 września 2018

DIY popravilo zložene strehe

  DIY popravilo zložene strehe

Odprava mehanskih poškodb ↑

Če so luknje in druge mehanske poškodbe potrebne popolno zamenjavo slike, to so poškodovane slike razstavljene in postavljene nove. Posebno orodje odvijte šive, odstranite pritrdilne elemente, naredite novo sliko, jo namestite namesto starih in ponovno valjanih šivov.
  DIY popravilo zložene strehe

Priprava jeklene faltsevy strehe za izvedbo popravil

Pred začetkom dela je potrebno skrbno pripraviti površino kovine, kar določa življenjsko dobo strehe do naslednjega popravila. Ta pripravek se izvaja s čiščenjem strehe iz umazanije s čopičem ali ščetko s ščetinami, najprej težje in nato mehkejše. Potem morate površino očistiti s korozijo s kovinskimi ščetkami s poznejšim slikanjem teh krajev. Žlebovi in ​​žlebovi imajo najmanjši naklon, zato so najbolj občutljivi na korozijo.
  DIY popravilo zložene strehe

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  DIY popravilo zložene strehe

Zaporedje v popravilo faltsevoy streho

Popravila pri obnovi strehe kovine so za namestitev obližev na mestih obrabe. Če imajo kovinski listi na strehi razpoke vzdolž površine, se obliž izvede za celotno širino pločevine. Če je glavnik ali katerikoli kraj blizu njega poškodovan, se naredijo lokalni popravki.
  DIY popravilo zložene strehe

Neodvisna namestitev

Za pripravo katerekoli od zgornjih spojin potrebujete poseben mehanizem - tako imenovani stroj za premikanje gub. Sploh ne priporočamo, da ga poskušamo zamenjati s katero koli samozaposleno napravo (ali drugimi improviziranimi sredstvi), ki lahko krši tehnologijo tvorbe šiva in posledično zmanjšajo kakovost in zanesljivost nastalih spojin.
  DIY popravilo zložene strehe

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty