niedziela, 23 września 2018

Obloge mavčnih plošč brez okvirja

  Obloge mavčnih plošč brez okvirja

Pripravljalne dejavnosti

Glede na to, da se mnogi bralci prvič ne ukvarjajo s popravilom stanovanja (hiše), avtor meni, da je treba omejiti le na seznam vseh potrebnih dejavnosti, ki se izvajajo pri pripravi sten za dekoracijo. Če želite narediti ali preskočiti določeno fazo, se vsakdo odloči samostojno, odvisno od gradiva baze, stopnje poslabšanja, specifičnosti delovanja prostorov in številnih drugih dejavnikov.
  Obloge mavčnih plošč brez okvirja

Obseg uporabe materiala

Drywall je kompozitni material, izdelan v obliki listov z visoko fleksibilnostjo in trajnostjo (mavčna plošča). Veliko značilnosti materiala je odvisno od njegovega tipa. In pogled je izbran za specifične parametre prostora: v kopalnici in kuhinji se uporablja vlaga, ki ni vlažna v spalnici ali hodniku.
  Obloge mavčnih plošč brez okvirja

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Obloge mavčnih plošč brez okvirja

Obstajajo trije načini za delo z brezvodnimi instalacijami brez okvirja

  1. Če so nepravilnosti majhne (do 4 mm), se namestitev suhih zidov na stene izvede z uporabo raztopine kita in sadre. Uporablja se sredi plošč in vzdolž robov.
  2. Če so nepravilnosti od 4 do 20 mm, so plošče pritrjene z lepilom, ki se nanese na list v vrstah z razdaljo 35 cm.
  3. V primeru stenskih nepravilnosti do 4 cm so mavčne plošče razdeljene v trakove širine 10 cm in pritrjene z lepilom. Nadalje sloj iz integriranih plošč, ki pritrjuje s kitom, ohranja znotraj.

Zahteve za delo s suhim zidom z namestitvijo brez okvirja

Površina mora biti gladka in trajna, brez glivičnih poškodb, vidnih pomanjkljivosti.
  Obloge mavčnih plošč brez okvirja

Mavčne plošče mavčne plošče listov brez okvirja

Dekoriranje sten s suhim zidom brez profilov je enostavnejše in cenejše. Montaža mavčnih plošč iz mavčnih plošč na dva načina:
  Obloge mavčnih plošč brez okvirja

Orodje in materiali

V modernih popravilih uporabljajo dve vrsti pritrjevanja pločevine na stene - okvir in brez okvirja. V prvem primeru bo dizajn bolj zamuden, vendar zanesljiv, v drugem pa lahka in ekonomična. Brez okvirja bo prihranilo ne samo moč in proračun, ampak tudi življenjski prostor.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty