wtorek, 25 września 2018

Gradnja garaže s kletjo

  Gradnja garaže s kletjo

Garage ugodnosti

Garaža za lastnike avtomobilov, je mogoče reči, je "drugi dom". Garaža ščiti naš avto pred učinki naravnih dejavnikov, kot so dež, toča, neposredna sončna svetloba, temperaturne spremembe. Vsi imajo lahko negativen učinek ne samo na telo avtomobila, temveč tudi na podvozje. Posledice so lahko najbolj neprijetne - barva lahko izgori, pojavijo se rji, zaradi česar lahko nekateri deli ne uspejo.
  Gradnja garaže s kletjo

Poslanstvo kleti v garaži

Ker večina prebivalcev megalopolis nima možnosti uporabiti posamezne kleti, je treba ugotoviti, kako zgraditi klet v garaži. Čeprav ta dogodek zahteva določena finančna sredstva in stroške dela, končni rezultat v celoti upravičuje porabljene sile in vire. Poleg tega prisotnost kleti v garaži bistveno poveča stroške gradnje.
  Gradnja garaže s kletjo

Zagotovite prezračevanje

Garažo s kletjo je treba zagotoviti zanesljivo prezračevanje. V kleti, pod garažo, se zaradi temperaturne razlike nujno kopiči kondenzacija. Poleg tega delovanje avtomobila vodi do emisije izpušnih plinov. Da bi ohranili hrano v takih razmerah, mora biti klet mora biti opremljena s prezračevalnim sistemom.
  Gradnja garaže s kletjo

Gradnja garaže s kletjo v Sankt Peterburgu

Za mnoge lastnike avtomobilov, gradnja garaže s kletjo vam omogoča reševanje različnih nalog. To ni zgolj ureditev prostornega prostora za shranjevanje izdelkov in gredic, temveč tudi možnost ustvarjanja priročnega vidnega jarma, priročne domače delavnice. Takšno klet se priporoča, da se gradi v fazi postavitve garaže, kar odpravlja možnost poplavljanja kleti in videza vlažne površine.
  Gradnja garaže s kletjo

Kopanje v že zgrajeno garažo

Če se odločimo za gradnjo kleti v obstoječi garaži, bo proces nekoliko drugačen. Najprej je treba določiti, kateri osnovni pripomoček se nahaja pod stavbo. Idejo bo verjetno treba opustiti, če se ureditev garaže opravi na plitvi plošči.
  Gradnja garaže s kletjo

Pros, da imate garažo s hobblokom

V garaži je avto najbolje zaščiten pred vplivi okolja in nečisti ljudmi. Kot kažejo statistični podatki, skoraj 80% krajev avtomobilov pade na delež tistih avtomobilov, ki niso v garažah, ampak na dvoriščih. In tvegati njihovega železnega konja, ne bo hotel nobenega lastnika.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty