piątek, 28 września 2018

Gradnja soseske

  Gradnja soseske

Lokacija soseske

Lokacija soseske - ena izmed najboljših v Pskov. Središče mesta je 15 minut hoje. Avtomobilsko komuniciranje poteka preko ulice Shosseynuyu ali vzdolž severne obvoznice, ki povezuje smer Rigi in cesto St. Petersburg-Kiev. Obstaja tudi neposredna povezava z mestnim središčem preko nove ceste z ulice Leon Pozemsky.
  Gradnja soseske

Indiferentna zasnova: čiščenje zelenih con in prvi protesti

Ko je bil Azino v gradnji, nekako ni bilo dovoljeno vključiti prebivalstva v razpravo o osnutku okrožja. Vsa "javna zaslišanja" so bila dejansko za seboj: električarji, teplovik, predstavniki vodokanala in okrožne uprave so prišli. Skice, ki jih je osebno zagovarjal glavni arhitekt mesta. Ampak ni bilo nezadovoljnih ljudi, bili so veseli, da so jim dali brezplačno stanovanje in so zapustili slumove.
  Gradnja soseske

"Poskusi" drugo. Srečno.

Ryazanski ljudje niso vedeli ničesar o parku, ki se nahaja na vhodu v mikroskop Kanishchevo od severne obvoznice, dokler se ne odločijo zgraditi tempelj na svojem ozemlju. Bilo je znano le, da so v devetdesetih letih v parku postavili lokalni prebivalci v čast 900. obletnice Ryazana. Nato se je na pobudo javne organizacije Ryazan "Odbor veteranov mornarjev" spomenik pomorskim mornarjem, podmorski kabini in drugi pomorski opremi. Park je prejel ime Marine slave.
  Gradnja soseske

Opis in prednosti soseske "Polž"

Začne se zjutraj novega dne. "Polž" - zanesljive in tople hiše, apartmaji, napolnjeni z zrakom in svetlobo. Mesto in narava v harmonični kombinaciji. Družinska sreča, zdravje in prihodnost vaših otrok. Stanovanjska soseska "Polž" - dobrodošel domov!
  Gradnja soseske

Imate dovolj mest v vrtcih?

Torej, tema je povečala število mest v vrtcih. Oblikovalci so v vrtcih zagotovili skupno 390 mest in 900 mest v šoli. Ampak zdelo se je neustrezno.
  Gradnja soseske

Microdistrict "Cosmic"

Nahaja se v okrožju Oktyabrsky za nakupovalno središče Cosmos, nedaleč od viadukta. Sodobno stanovanjsko naselje je sestavljeno iz panelov in opečnih hiš. V bližini je obsežno zeleno območje - park 30. obletnice vseevropske Leninistične mladinske komunistične lige, Otroški dom ustvarjalnosti, Sibirska državna akademija za fizično kulturo. Javni prevoz (avtobusi, tramvajski avtobusi, minibusi) brez kakršnih koli težav dostavijo v katero koli točko mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty